Kubentränaren Mattias Johansson avslutar målskyttet mot Stockvik i DM-åttondelsfinalen och fastställer segern till 4-0. Stockviks målvakt Linus Åhl kan bara konstatera faktum Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Mattias Johansson - Kubentränare och målskytt. Mattias Johansson - Kubentränare och målskytt.

Tränaren hoppade in och avslutade målskyttet när Kuben slog ut Stockvik i DM

(2020-03-25)
Det blev som väntat ett ganska enkelt avancemang till DM-kvarten för Kuben.
Men Stockvik från Medelpadssexan stred tappert och det var först en bit in i den andra halvleken som "Tigerränderna" definitivt kunde säkra avancemanget.
– Vi spelade mestadels på deras planhalva men de krigade på bra,
berömmer Kubentränaren Mattias Johansson.

Tack vare ett tidigt ledningsmål av Hampus Alfsvåg kunde Kuben kontrollera åttondelsfinalen mot uppstickarlaget Stockvik från Medelpadssexan.
Men det var först tio minuter in i den andra halvleken som man kunde känna sig rätt säker på avancemang då Hampus Alfsvåg nätade för andra gången denna afton. Strax därpå satte Arvid Nilsson trean och då var det klappat och klart för kvartsfinal.
På slutet bytte tränaren Mattias Johansson in sig själv och fastställde "Tigerrändernas" seger till 4-0 (se bilden ovan).
Trots siffrorna ska Stockvik ha all cred för sin insats både i den här matchen och DM-insatsen som helhet.
För Kuben blir det betydligt svettigare i kvartsfinalen då division 2-laget Stöde väntar. Preliminär speldag är den 8 april.

Lokalfotbollen-TV (tränarsnack):
• Intervju med Kubentränaren Mattias Johansson efter hans mål plus vad som händer om säsongen "halveras".