Martin Vestin hade tokröta när han satte Söråkers 1-1-mål. Men alla mål räknas! Martin Vestin hade tokröta när han satte Söråkers 1-1-mål. Men alla mål räknas!

Medskogs tog ledningen men Söråker vände på mindre än tio minuter

Medskogs tog ledningen genom Martin Hoseini i den 19:e minuten men det tog bara någon minut innan Martin Vestin utjämnade för Söråker med ett skott som tog i stolpen, via målvakten och in.
Khalil Masri fick sedan lite lättvindigt göra Söråkers andra mål innan pausvilan.
I den andra bevakade Söråker mer eller mindre resultatet och låg sett till chanserna närmare ett tredje mål än Medskogs en kvittering även om Martin Hoseini hela tiden var på gränsen att få till ett genombrott.


Tränarsnack:
– Vi gjorde inte riktigt jobbet och fick jaga mycket boll. Samtidigt skapade vi en hel del när vi väl hade boll, tror det var tolv avslut. Dock bara fyra på mål. De hade ett par kvicka spelare som hotade men sista tjugo tycker jag ändå att vi hade bra kontroll på matchen och det såg tryggt ut och sett till målchanser vinner vi rättvist, säger Söråkers tränare Mikael Kotermajer.


Bäst på plan
Alexander Hellberg  och Emil Sjögren i Söråkers mittförsvar hade fullt upp med Medskogs anfallare men gjorde det bra. Andreas Kotermajer lugn och trygg sista utpost.
Martin Hoseini farlig forward i Medskogs som hela tiden oroade.

Medskogsbrons BK - Söråkers FF 1-2
2020-02-29 - 16:45 - Nordichallen
1-0 Matin Hosseini (19)
1-1 Martin Vestin (20)
1-2 Khalil Masri (26)
Domare: Abdisadiq Muse Farah
Publik: 
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 3

Tillbaka till DM, startsida