Thelma Bergkvist gjorde det ena av Timrås två mål. mål. Thelma Bergkvist gjorde det ena av Timrås två mål. mål.

Högeffektivt Krokom/ Dvärsätt skickade hem Timrå poänglösa: "Rena rånet"

(2020-08-15)
IFK Timrå föll på Hissmovallen sedan man inte fått stopp på Emilia Persson (hattrick) och samtidigt haft stora problem att sätta sina egna chanser.
– Att vi inte får med oss poäng hem känns som rena rånet, säger Timråtränaren Michael Wahlroos efter 2-4-förlusten.

Timrå gjorde en bra första halvlek och förlade det mesta av spelet nere på Krokom/Dvärsätts planhalva men kom inte närmare än ett par strafftillbud.
I anfallet efter det senaste gjorde matchens lirare Emilia Persson 1-0 för hemmalaget. Ett resultat som stod sig till pausvilan trots flera möjligheter till utjämning för bortalaget.

I den andra tog K/D över händelserna men paradoxalt gjorde man sina mål när Timrå hade sina bättre perioder och kunde gå ifrån till 3-0 innan Thelma Bergqvist äntligen kunde spräcka målnollan ned kvarten kvar.
Men när man jagade ett 3-2-mål som bäst singlade istället ett långskott in signerat Emilia Persson, hennes tredje för dagen.
Jonia Henriksson friserade sedan siffrorna till 4-2 innan det hela var över.

– Att vi inte får med oss poäng hem känns som rena rånet men jag är ändå nöjd med våra första och sista tjugo i matchen, säger Timråtränaren Michael Wahlroos.

Krokom/Dvärsätts Emilia Persson var den stora skillnaden mellan lagen och det inte bara för sitt hattrick.
I Timrå plussar vi för mittfältet som helhet.

Krokom/Dvärsätts IF - IFK Timrå 4-2
2020-08-15 - 14:00 - Hissmovallen

1-0 Emilia Persson (20)
2-0 Emilia Persson (56)
3-0 Johanna Westberg (62)
3-1 Thelma Bergkvist (74)
4-1 Emilia Persson (81)
4-2 Jonia Henriksson (84)