Jonathan Manousian lämnar Svartvik för Stöde men får lira vidare i rött. Jonathan Manousian lämnar Svartvik för Stöde men får lira vidare i rött.

Stöde värvar från Svartvik och mittbacksgeneralen följer med upp i tvåan


(2020-01-12)
Svartviksspelaren Jonathan Manousian har kritat på för division 2-nykomlingarna Stöde och samtidigt har mittbacks-generalen Mika Lindroos tagit beslutet att följa med upp i seriesystemet. 

Stöde IF fortsätter preparera laget inför debutsäsongen i division 2.
Senast i raden att krita på för nykomlingarna är 22-årige Jonathan Manousian från Svartviks IF. Mittfältaren har tidigare även spelat i IFK Timrå men är ursprungligen fostrad i GIF Sundsvall.
– Jonathan är en väldigt ambitiös kille som kan användas över hela planen och är en hårt jobbande kille med fin teknik, säger tränaren Anders Strandlund till klubbens hemsida.

Minst lika glada är Stöde IF över att mittbacksgeneralen Mika Lindroos bestämt sig för att köra på även i tvåan.
– Mika har på bara två säsonger blivit en mycket uppskattad kille i laget genom sin sisu på planen och alla skratt på sidan av. Han har funderat ett tag eftersom han ska bli pappa i sommar och köpt hus nyligen, men glädjande nog kör han på så länge det funkar, säger klubbens pressansvarige Mats "Pinnen" Edlund.
"Pinnen" fortsätter:
– Det han knorrade om var väl att han tycker det är konstigt att vi har en bastu som förråd på IP. Jag lovade att se vad jag kan göra för att det åter ska bli bastu sade jag.

Tillbaka till div 2 Norrland