Om Jocke Karlsson håller nollan på Sörforsvallen lovar hans lagkompisar i Indal att fixa poäng. Om Jocke Karlsson håller nollan på Sörforsvallen lovar hans lagkompisar i Indal att fixa poäng.

Inför omgång 9:
Tre omgångar kvar av Grundserien – men glöm inte att lagen tar med sig de inspelade poängen till respektive fortsättnings-serie

(2020-08-14)
Tre omgångar återstår nu av Grundserien.
Men det gäller för lagen att plocka alla poäng de kan, oavsett sida av strecket, då samtliga pinnar räknas in även i respektive fortsättningsserie.


Tre omgångar återstår och fortfarande viss kamp kring strecket som avgör spel i Uppflyttnings- eller Nedflyttningsserien senare i höst.
Men varje poäng är ändå viktig då man tar med sig det man skördat under grundserien till fortsättningsdito.
Det är ännu inte huggit i sten om vilka lag som hamnar på respektive sida om strecket. De största kombatanterna är just nu Alnö, ovan, och Essvik, under.  Två poäng skiljer till ö-bornas favör.
Alnö tar sig an Sidsjö-Böle på NP3 Arena medan Essvik gästar Selånger, två lag ovanför strecket och vi får se om motivation slår klass?

I toppstriden har Sund chansen att "hänga av" Kuben vid vinst hemma på Maland. Men bortaseger och förväntad vinst för Lucksta hemma mot Indal och hösten kommer att bli ett riktigt triangeldrama. 
Selångeer kan visserligen ta rygg men möter i afton ett "streckmotiverat" Essvik vilket kan bli en tuff nöt att knäcka.

Medskogsbron känns förlorade i bottenstriden men kampen om den andra nedflyttningsplatsen går vidare. Söråker tar sig an jumbon och bör ta hem en viktig trea medan Torpshammar reser till Baldershov där man möter ett "lynnigt" IFK Sundsvall. För Indal väntar Lucksta på Sörforsvallen och poäng där skulle överraska.
Vi får se om några frågetecken rätas ut till utropstecken i afton?

Kvällens matcher med Lokalfotbollens tips
19:00 IFK Sundsvall - Torpshammars IF (tips: 2-2)
19:00 Lucksta IF - Indals IF (tips: 4-0)
19:00 Selånger FK - Essviks AIF (tips: 2-3)
19:00 Sund IF - Kubikenborgs IF (tips: 2-2)
19:00 Söråkers FF - Medskogsbrons BK (tips: 4-1)
20:00 Sidsjö-Böle IF - Alnö IF (tips: 2-3)
(klicka på resultat för matchfakta)

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad