Mohammed Rezai målade mot sitt gamla lag. Mohammed Rezai målade mot sitt gamla lag.

Sidsjö-Böles omställningar sänkte Selånger

(2020-09-19)
Matchen:
Selånger var det spelförande laget men Sidsjö-Böles omställningar var dödliga varvid gästerna kunde ta hem en uddamålsseger av fem.
0-1 kom efter kvarten spelad då Jimmie Forsgren kunde knoppa in Kevin Jacobssons inlägg vid den bortre stolpen.
Tidigt i andra fick Selånger utdelning på sitt bollinnehav då Lukas Lindbäck hittade nätet.
Sidsjö-Böle återtog ledningen tio minuter senare efter en klockren omställning där Hamidou Diallo Gaye fick fritt fram från mittlinjen.
Bara några minuter senare, i mimut 62, vann Jimmie Forsgren en duell med hemmamålvakten och på den lösa bollen håller sig Mohammed Rezaei påpassligt framme och sätter trean.
Selånger gav inte tappt om poängen och med sex minuter kvar reducerade Anders Frisendahl och det blev rejält spännande på slutet men gästerna höll ut trots flera farliga hemmafrisparkar och hörnor och snodde med sig hela skörden.

Tränarsnack:
– De har tre chanser och gör tre mål. Vi hade spelet men det knöt sig sista tredjedelen och det märktes att vi saknade Stefan Näslund och våra avslut blev mest strumprullare, säger Selångers tränare Anders Nyberg.
– Det blev rejält spännande på slutet när de reducerat till 2-3 och vi blivit lite tunga i benen men vi lyckades freda oss, säger Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

Bäst på plan:
Jämnt skägg i Selånger medan vi i Sidsjö-Böle drar en lans för den unge målvakten, född 04, Benjamin Barkemo plus de mer rutinerade Marcus Berglind och Felix Häggström.

Selånger FK - Sidsjö-Böle IF 2-3
2020-09-19 - 16:00 - Selånger IP