William Lydén var planens enda dubbelskytt. William Lydén var planens enda dubbelskytt.

Kuben kom igång efter vattenpausen – ny serietvåa efter utklassningen av tamt Sidsjö-Böle

(2020-08-22)
Sidsjö-Böle fick en gyllene chans till att ta ledningen redan efter en och en halv minut när en Kubenförsvarare halkade men bortakeepern Axel Engren räddade friläget.
Istället kunde Kuben tar ledningen genom Albin Stark med dryga halvtimman spelad. Ett par minuter senare ökade Karl Lindström på till 2-0 med en välriktad straffspark.
William Lydén ökade på i inledningen av den andra och då hjälpte det inte att Kevin Jacobsson reducerade. Det här var Kubens match och William Östman, William Lydén (hans andra) och Fredrik Thelander fyllde på målförrådet till 6-1 sista dryga tjugo.
Kuben klättrade tillbaka till kvalplatsen sedan IFK Sundsvall givit en hjälpande hand mot Lucksta.

– Det här var ingen bra dag i Böletröjan. Vi föll ihop som ett korthus efter en hyfsat jämn första halvlek. Vi kan sammanfatta den här matchen i två punkter: Ineffektivitet och slarv. Kan även lägga till bristande arbetsmoral och en gnutta oflyt. Rent spelmässigt var vi inte 1-6-sämre än Kuben, säger Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.
– Vi började skakigt men efter vattenpausen i mitten av den första halvleken tog vi tag i grejorna och svarade för en bra prestation, säger Kubentränaren Mattias Johansson.

Målskytten Kevin Jacobsson den ende som nådde upp till normal standard i Sidsjö-Böle.
Albin Stark gjorde sina första minuter för årets i Kubens A-lagströja och svarade för en stark (naturligtvis) insats på det centrala mittfältet och var också den som öppnade målandet för dagen. William Östman gjorde även han mål och spelade dessutom fram till två. Jämnt överlag i övrigt.

Sidsjö-Böle IF - Kubikenborgs IF 1-6
2020-08-22 - 17:00 - Westhagen
0- 1 Albin Stark (32)
0-2 Karl Lindström (36, straff)
0-3 William Lydén (51)
1 - 3 Kevin Jakobsson (??)
1-4 William Östman (68)
1-5 William Lydén (78)