Två nya mål av Oliwer Lindgren. Två nya mål av Oliwer Lindgren.

Fem mål framåt för serie-ledarna Alnö 2 i derbyt mot Sund 2

(2020-08-24)
Matchen:
Förra måndagen tog Sund 2 poäng av Alnö 2, 1-1 på Flodbergs IP.
Ikväll vann serieledarna Alnö 2 hemma på "potatisåkern" Släda IP med klara 5-0 sedan man avgjort redan under den första halvleken efter bland annat Oliver Lindgrens två inledande mål och Sondre Nymos straffspark.
Den andra halvleken blev spelmässigt jämnare men Alnö 2 kunde utöka ledningen via mål av Oscar Molin och Robin Nymo.

Tränarsnack:
– Sund var på hugget första kvarten men sedan jobbade vi oss in i matchen, flyttade boll snabbt och hittade ytorna och kunde ta en säker 5-0-seger. Luftade några spelare från P17-laget och de gjorde bra ifrån sig, säger Alnö 2:s tränare Magnus Pallin.
–Vi inledde piggt men sedan gjorde de 1-0 på frispark, 2-0 efter att vi tappat bollen på mittplan och 3-0 kom på straff. Vi gör en helt OK andra halvlek men med hela deras bänk från A-laget räckte vi inte till mot Alnö ikväll, säger Sund 2:s tränare Per-Olof Altin.

Bäst på plan:
Sondre Nymo fördelade bollarna på Alnös mittfält på ett fint sätt och satte även straffen till 3-0.