Fem mål av Ånge på normalt försvarsstarka SDFF 2
-
Topplagen Ånge och SDFF 2 bjöd på en riktigt bra fotbollsmatch och visade varför man tillhör gräddan av Damtrean. Det är bara Stöde som är bättre.
Redan efter två minuters spel satte skyttedrottningen Linnéa Cantzler nivån på matchen genom att ur snäv vinkel bomba in 1–0 i det borte krysset.
Lily Chaves nickade sedan in 2–0 innan Wilma Bondén replikerade två gånger om till 2–2.
Innan paus hann emellertid Ånge återta sitt tvåmålsförsprång via en halvvolley av Rebecca Nelson och Linda Borthan kopierat Cantlzers 1–0-mål men spegelvänt.
SDFF redcuerade tidigt i den andra halvleken genom Philippa Johansson och en kvittering hängde också i luften då Linnéa Cantzler svarade för matchens bedrift när hon likt Kurre Hamrin i VM-matchen 1958 mot Västtyskland dribblade förbi ett helt knippe motståndare innan hon ur minimal vinkel satte matchavgörande 5–3. Kiosken stängd!
– Två lag som verkligen ville spela boll och stundtals så spelade vi ut SDFF och var otroligt effektiva när vi fick chansen och gjorde mål från alla håll och kanter, säger Ånges tränare Magnus Bjurén.
(väntar på återkopppling för kommentarer även från SDFF-håll)

Ånge IF – Sundsvalls DFF 2 5–3
2014-09-21 - 18:00 - Ånge IP
1-0 Linnéa Cantzler 2
2-0 Lilyana Chavez 32
2-1 Wilma Bondén 33
2-2 Wilma Bondén 38
3-2 Rebecca Nelson 41
4-2 Linda Bortan 44