Stöde hakar på Alnö i toppen
-
Stöde fick en perfekt start i derbyt mot Matfors då Johan Bergman fick en bra träff med bredsidan efter en lång hörna mot den borte stolpen.

Brukets Blå replikerade ganska omgående då Jonas Sankala känsligt lyfte in kvitteringen.
Resten av den halvleken blev sedan av någon anledning rätt så avslagen trots att matchen gällde en hel del.
I andra växlade Stöde upp något och det var därför inte orättvist när Ferdi Ismaili från nära håll kunde stöta in ett inspel från kanten. Då återstod det mindre än tio minuter av matchen.
Matfors försökte flytta upp för en kvittering men istället åkte man på en omställning i slutminuten där Tobias Sahlin fick tag i bollen och skickade in en rejäl mörsare från 25-30 meters håll.
Några tränar- och ledarkommentarer blir det inte denna gång då dessa inte gåtts att nå och inte eller återkopplat.

Publik: 50

Johan Bergman gav Stöde ledningen mot Matfors. Arkivbild: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.