Vad har hänt med Svartvik?
-
Svartvik var tippade att vara med att slåss i toppen av Medelpads-fyran.
Ikväll inkasserade man sin tredje raka förlust, 1-5 mot Stöde, och ligger sist i tabellen med noll poäng och 2-11 i målskillnad.
Vad har hänt med Svartviks IF?

Tränarna oanträffbara

Det här blir en av dom svårare matchreferaten jag har gjort då varken Svartviks- eller Stödes tränare var anträffbara efter matchen för en kommentar...
Jag får förlita mig på Stödes lagledare Mikael Backlund.
- Vi höll på att äta upp dom första kvarten och då var det bara ett lag på banan, säger Backlund.
Trots detta fick man inte in bollen bakom storspelande Daniel Micene i Svartviksmålet och ju längre halvleken led blev spelbilden jämnare. Hemmalaget var inte helt ofarliga och det krävdes en reflexräddning från Stefan Eriksson på ett närskott i slutet av halvleken för att vidmarkhålla matchen mållös fram till paus.

Vart tog försvaret vägen?

Stöde återtog kommandot i andra men det tog till i mitten av halvleken och det krävdes en skada på mv-Micene för att bryta dödläget. Utan sin duktige keeper föll Svartvik ihop. Adam Kerfstedt satte 0-1 i minut 64 och sedan var målandet igång. Johan Sjölén hittade krysset med en rökare från 30 meter i den 68:e och minuten senare gjorde Kerfstedt sitt andra och Stödes tredje mål inom loppet fem minuter.
Mazlum Kocak stack emellan med en reducering innan Jonas Södermark och Adam Kerfstedt, med sitt tredje mål, avslutade förnedringen.
- Det blev verkligen tappen ur tunnan efter 0-1, säger Backlund.
Mittbackarna Johan Bergman och Nicklas Bengtsson såg till att täta bakåt och starta många anfall med sitt säkra passningsspel.