Seriesegrarna avslutade som sig bör
- med en seger

Seriesegrarna Selånger 2 avslutade säsongen med ännu en seger.
Stabila 3-1 mot Timrås andralag.
Elina Jonsson gjorde 1-0 efter 11 minuter på ett inspel från höger av Julia Wänglund.
Beatrice Eriksson såg till att gästerna kunde gå till pausvila med 1-1 tack vare ett mäktigt långskott.
Efter dryga timmen återtog Selånger 2 ledningen. Sofia Heimer snappade upp en långboll från vänster av Jennifer Jakobsen och i den 73:e minuten säkrade Louisa Strid segern efter ett instick från Julia Wänglund.
- En trevlig match och resultat speglar matchen väl. Bästa spelare hos oss för dagen var Mikaela Johansen-Moen, säger Selångers tränare Magnus Ohre, som även ville tacka Lokalfotbollen.nu.
- Tack för för denna säsong och BRA JOBBAT med Lokalfotbollen.nu!
I skrivande stund är det ännu oklart om Selånger 2 kommer att flytta upp i div. II. Mer om detta senare.
(väntar på mer info och kommentarer även från matchen från Timrå 2:s ledare/tränare)

"Väppa" vände matchen med ett äkta hattrick sista fem minuterna
Med fem minuter kvar av matchen ledde SDFF 2 med 2-1 och Sund hade fått Anna Svärdsudd utvisad.
Då klev Maria Vestberg in i bilden och via ett äkta hattrick såg hon till att vända till en 4-2-seger.
(väntar på mer info och kommentarer från matchen från SDFF 2:s och Sunds ledare/tränare)

Söråkers Lina Ohlsson säkrade skytteligasegern - fyra mål på NIK
Avslutningsmatchen mellan Söråker och Njurunda gällde inte mycket mer än att vid hemmaseger med mer än två måls övervikt skulle SFF passera NIK i tabellen.
Dessutom jagade Söråkers Lina Ohlsson segern i skytteligan.
Söråker visade sig hetare och vann matchen med 5-1 och Lina svarade för fyra av målen och blev därmed seriens skyttedrottning med 21 mål.
Söråker kom med endast en avbytare och tre spelare som inte matchat speciellt mycket under hösten. Trots detta var man det bättre laget och med en 3-4-3-uppställning gjorde man det svårt för Njurunda som hade väldigt jobbigt med hemmalagets anfallsspel.
Matchen var välspelad och båda lagen försökte hela tiden skapa offensiva lägen. Söråkers försvarsspel överväldigade emellertid Njurundas och i målet stod mittbacken Linnea Berg.
- Hon var fantastiskt bra, berömmer Söråkers tränare Benny Ohlsson.
- Hela laget skall ha en stor eloge för sin inställning och uppoffrande spel, fortsätter Ohlsson efter 5-1-segern.
Bäst i Söråker denna dag var redan nämnde målvakten Linnea Berg som tillsmammans med trebackslinjen Linda Nordin, Hannah Norberg och Viktoria Bergström stod emot det bästa. Klart gör man fyra mål som Lina Olsson och vinner skytteligan skall man ju också ha beröm. Det skall även passningsgeniet Vilma Josefsson, som passade till två av målen, ha.
Söråkers femte mål (3-0) var för övrigt ett självmål och Njurunda reducering till 3-1 stod Angelica Myrgren för.
(väntar på mer info och kommentarer från matchen från Njurunda IK:s ledare/tränare).

Heffnersklubban avslutade med tennissiffror
Agnes Hurtig Edlund avslutade säsongen med ett hattrick då Heffnersklubban sista tjugo gick från 3-0 till 6-0 borta mot Torpshammar 2.
Heffnersklubban kom tvåa i Damtrean och ev. räcker det till div. II-spel nästa säsong.
(väntar på mer info och kommentarer från matchen från Heffnersklubbans och Torpshammar 2:s ledare/tränare. Har i och för sig väntat hela säsongen på någon information skall komma från dessa klubbar men det ser inte heller ser ut att komma något i den sista omgången heller).

Torpshammars IF 2 - Heffnersklubbans BK 0-6 (0-2)

Skytteligan, slutställning

Söråkers Lina Ohlsson vann skytteligan i Damtrean på 21 mål. Söråkers Lina Ohlsson vann skytteligan i Damtrean på 21 mål.