Pontus Lundqvist gjorde ett av målen och var en av Kubens bästa i 4-2-segern över Alnö. Pontus Lundqvist gjorde ett av målen och var en av Kubens bästa i 4-2-segern över Alnö.

Kuben inledde DM-spelet med en seger efter vändning i andra halvlek

Alnö ledde i paus med 2-1 mot Kuben i DM-premiären men "Tigerränderna" vände till en 4-2-seger i andra halvlek.
– Vi borde ha grisspelat lite bättre i andra men Kuben var duktiga och vinner rättvist, säger
Alnös assisterande tränare Tony Tomley.

Tränarsnack:
Klicka här för videointervju med Alnös assisterande tränare Tony Tomley.
– Vi startade båda halvlekarna dåligt. Efter första fem minuterna så ser det väl hyfsat ut. Rättvis seger även om vi inte imponerade. Svårt med nytt spelsystem, träning på en tredjedels plan två timmar i veckan men det finns positiva saker att bygga vidare på. Skönt att kunna ställa upp med ett så starkt lag på plan trots att vi saknade elva spelare i dag, två skador, en på jobb, en som inte är spelklar än och 7 som spelar med vårt U19 lag mot Bajen senare i dag som kommer tillhöra A-laget när DM och ligacupen är slut, säger Kubens nye huvudtränare Mattias Johansson.

Bäst på plan:
I Alnö var Tesfalidet Elias genomgående den bäste.
Bra betyg till hela Kuben men en extra stjärna i kanten för anfallarna Gafari Yasin och Pontus Lundqvist.

Alnö IF - Kubikenborgs IF 2-4
2020-02-15 - 11:45 - Nordichallen
Mål 0-1 Gafari Yasin (26), 1-1 Adam Johansson (37), 2-1 Robin Nymo (41, mv Joakim Grannas enligt domarprotokollet), 2-2 Pontus Lundqvist (46), 2-3 Abraham Brhane (51), 2-4 Karl Lindström (54),
Utvisning Alnö: Kim Tomley (59).
Domare: Nicklas Dyrén