Mittbacken Signe Castenäs var inte bara bäst på plan, hon gjorde mål också. Mittbacken Signe Castenäs var inte bara bäst på plan, hon gjorde mål också.

Snabbt avgörande för Selånger 2 borta mot söråker U

(2020-08-27)
Redan efter åtta minuters spel hade Selånger 2 rivit åt sig en tvåmålsledning på Söråkers konstgräs i elljuset.
Först fick Lina Ehrström till ett fint långskott och strax därpå blev mittbacken Signe Castenäs frispelad och satte bollen i nät.
Kring halvtimman studsade ett inlägg på en hemmaspelare och oturligt in i eget mål till 0-3.
Den andra halvleken blev något jämnare även om gästerna fortsatte ha mycket boll men var ineffektiva sista tredjedelen.  Enda målet kom i mitten av halvleken då en friställd Felicia Lerstrand behärskat satte fyran och därmed avslutade målandet för kvällen.

– Vi var riktigt duktiga i första halvlek och rullade på bra och skapade chanser. I andra gjorde vi det lite för svårt för oss och var inte lika effektiva, säger Selångers tränare Stefan Wickström.
(väntar på återkoppling från Söråker U)

Selånger 2:s mittbackar Signe Castenäs och Ella Whitlock försvarade sig väl och låg bakom många anfall tack vare sina fina uppspel.

Söråkers FF U - Selånger FK 2 0-4
2020-08-27 - 19:00 - Söråkers IP
0-1 Lina Ehrström (6)
0-2 Signe Castenäs (8)
0-3 självmål (29)
0-4 Felicia Lerstrand (66)
Domare: Linda Söderberg
Ass. domare:Faris Keflit Tewelde och Björn Sjöblad, Sundsvall