Måns Lind knoppade i Alnös segermål. Måns Lind knoppade i Alnös segermål.

Efter 400 minuter utan mål lossnade det för Alnö – Måns Linds nick avgjorde i 3-2-segern över Sidsjö-Böle

(2020-10-03)
Alnö hade inte gjort ett ynka mål under höstens fyra matcher i uppflyttnings-serien.
Men i avslutningen mot gästande Sidsjö-Böle lossnade det.
Men det var gästerna från stan som inledde bäst då Kim Eriksson satte 0-1 redan efter sex minuters spel.
I den 36:e minuten bröt emellertid Jesper Andersson den nästan 400 minuter långa"förbannelsen" och innan halvtid kom även Adam Lindstedts 2-1-mål.
Sidsjö-Böle hade inga planer på att ge slaget förlorat och i mitten av den andra halvleken utjämnade Victor Bergman Rönnqvist på straff.
Bara tre minuter senare nickade emellertid Måns Lind in Alnös tredje mål och segern i avslutningsmatchen kunde bärgas. Kan vara värt att nämna att Alnö inledde matchen med idel egna produkter i startelvan. Hatten av!

– Vi gör spelmässigt en bra match med ett ungt lag och de gjorde mål på sina enda chanser. Om man ska klaga på något så får det bli att vi borde satt fler av de lägena vi skapade, säger Alnös tränare Tomas Berglund.

I Alnö utmärkte sig unge vänsteryttermittfältaren William Svelander med klokt spel och många fina initiativ. Kort och gott, gjorde en bra match! I övrigt var det ingen som föll ur ramen.

Alnö IF - Sidsjö-Böle IF 3-2
2020-10-03 - 13:00 - Släda IP
0-1 Kim Eriksson (6)
1-1 Jesper Andersson (36)
2-1 Adam Lindstedt (43)
2-2 Victor Bergman Rönnqvist (66, straff)
3-2 Måns Lind (69)
Domare: Ahmed Fidow, Gävle