Oliver Widahl gjorde hälften av Luckstas mål mot Kuben. Oliver Widahl gjorde hälften av Luckstas mål mot Kuben.

Lucksta tillbaka på kval-plats efter den klara segern på Kubikenborgs IP

(2020-08-29)
Lucksta tog hem en 4-0-seger på Kubikenborgs IP i toppmötet mot Kuben och tog över kvalplatsen från "Tigerränderna" inför den avslutande uppflyttningsserien.
Den första halvleken stod länge och vägde men med fem minuter kvar innan pausvilan gav Semir Salia gästerna ledningen med en perfekt halvvolley.
Lucksta ökade på i mitten av den andrahalvleken sedan Semir Salia hittat Oliver Widahl inne i boxen med 0-2 som följd.
Med mindre än kvarten kvar stängde förre Kubenspelaren Samuel Keflit matchen med ett välplacerat skott i hörnet.
Oliver Widahl rundade sedan av det hela med att göra sitt andra mål för dagen.

– Årets sämsta prestation! Synd bara att den sammanfaller med en av årets viktigaste matcher. Vi lät dem spela på sina styrkor medan vi hela tiden spelade fast oss när vi hade bollen. Bara att gratulera Lucksta till segern och bita ihop och komma igen med en ny träningsvecka på måndag, säger Kubentränaren Mattias Johansson.
– Vi backade hem, tätade till och sårade dem via kontringar när vi erövrade boll. Vi uppträdde taktiskt diciplinerat hela matchen, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

I Kuben kan samtliga aktörer bättre.
Hela laget ska ha beröm men kanske lite extra till Oliver Widahl för hans två mål plus att han fick spela på tre olika positioner under matchen, och gjorde det bra på samtliga.

Kubikenborgs IF - Lucksta IF 0-4
2020-08-29 - 12:00 - Kubikenborgs IP
0-1 Semir Salia (40)
0-2 Oliver Widahl (68)
0-3 Samuel Keflit (76)
0-4 Oliver Widahl (86)
Domare: Per Backlin
Ass. domare: Gebremeskel Elias och Henrik Hörnfeldt