Hassel kvitterade sent hemma mot Selånger 2:
"En bra division 6-match"

(2020-08-10)
Efter en mållös första halvlek tog Selånger 2 ledningen tidigt i den andra och såg sedan länge ut att gå mot segern men Hassel fick till en utjämning med mindre än tio minuter kvar.
– En bra division 6-matcb mellan två spelande lag, säger Hassels team manager Seth Larsson.

Efter en mållös första halvlek tog Selånger 2 ledningen tidigt i den andra då Zack Jonsson utnyttjade ett friläge efter ett försvarsmisstag av hemmalaget.
Gästermna såg sedan länge ut att gå mot segern men Hassel fick till en utjämning med mindre än tio minuter kvar sedan Martin Gabrielsson Ling varit sist på bollen.
Bägge lag gick därefter för trepoängaren och chanser fanns men några fler mål blev det inte och 1-1 var nog på det hela taget rättvist.

– En bra division 6-matcb mellan två spelande lag. Sett till spel och chanser kanske vi borde ha vunnit men då vi kvitterade sent så får man väl säga att en poäng är bättre än ingen, säger Hassels team manager Seth Larsson.