Kevin Källström höll nollan på Holmvallen. Kevin Källström höll nollan på Holmvallen.

Alnö 2 till serieledning i en haltande tabell efter andra raka segern

(2017-05-10)
Alnö vann på Holmvallen med 2-0 efter ett mål tidigt i försrta avKevinNäsström och ett strax före paus signerat Albertin Todaj.
– Vi var statister i den första halvleken men spelade upp oss och gjorde en jämn andra och hade vi fått in en reducering så kanske, säger Holms lagledare Peter Lind.

Alnö 2 kom till Holmvallen och lade direkt beslag på taktpinnen mot ett oorganiserat hemmalag.
Efter fyra minuters spel fick en hemmaförsvarare felträff vid en rensning och bollen hamnade hos en fri Kevin Näsström som bara tackade, tog emot och skickade in 0-1.
Alnödominansen till trots dröjde det till slutet av den första halvleken innan gästerna kunde utöka. Efter en hörna och ett par studsar landade bollen framför fötterna på Albertin Todaj som helt sonika skickade upp den i nättaket.
– Vi fick den första halvleken sönderryckt då vi hade spelare som inte hann till matchstart och vi var mer eller mindre statister när kvicka alnöspelarna lät bollen göra jobbet och var hela tiden spelbara för varandra, säger lagledaren Peter Lind.

Holm spelade upp sig rejält i andra och bjöd till på ett helt annat sätt men det närmaste man hade att få kontakt i målprotokollet var när Niklas Wikholm fick ett bra läge med 20 minuter kvar men det närskottet räddade Kevin Källström med en grann benparad.
– Mål där och vi kanske hade kunnat få med oss något från matchen, säger Peter Lind.
Istället blev det andra raka förlusten i inledningen av serien samtidigt som Alnö 2 tog sin andra vinst och leder nu en haltande tabell.

Trots förlusten hade man i mittfältaren Andreas Nilsson planens lirare, en riktigt tuff arbetsmyra.
Rutinerade mittbacken Samuel Fisk dominerade i det unga Alnölaget och visade vad rutin betyder.

0-1 Kevin Näsström (4)
0-2 Albertin Todaj (43)
Domare: Nilla Sjöberg