"Robban" åter på planen och målskytt i "Svellas" avslutningsmatch

(2016-10-01)

Mattias "Svella" Svelander fick avsluta sin karriär med en seger och Robert Johansson gjorde sina första minuter efter att fått hela säsongen spolierad p g a skada. Och naturligvis gjorde "Robban" mål då han fastställde Luckstas seger till 4-1.

Lucksta gjorde 4-1 i sin avslutning mot Fränsta. Mahmoud El Assir visade att förra omgångens hattrick inte var någon tillfällighet då han satte 1-0 i mitten av den första halvleken. Fränsta replikerade ganska raskt genom Joakim Andersson.
Hemmalaget kunde sedan sista halvtimmen återta ledningen och därefter gå ifrån via mål av Dennis Moberg (60), Jimmie Nordberg samt, åter på en fotbollsplan efter långvarig skada, Robert Johansson.
Kul för lojale trotjänaren och lagkaptenen Mattias Svelander att få avsluta sin långa karriär med en seger. Nu blir det barnvagnsdragande på heltid ett tag.