Haroun Mohamed Abdulle sköt segern till Svartvik. Haroun Mohamed Abdulle sköt segern till Svartvik.

Haroun Mohamed Abdulle sköt segern till Svartvik 2 med tio minuter kvar

(2017-05-21)
Trots övertag i både spel och chanser hade Söråker 2 "bara" 1-1 mot Svartvik 2 med tio minuter kvar.
Då klev Haroun Mohamed Abdulle fram och satte segerbollen.
– Söråker kämpade på bra men vi var det bättre laget så segern var fullt rättvis, säger Anders Ellqvist i Svartvik 2.

Det var på vippen att Söråker 2 skulle få begå sin premiär hemma på nylagda konstgräset uppe på Löta.
Men så blev det inte utan en sista gång (?) fick man ta Timrås konstgräs i anspråk.
Efter en mållös första halvlek lyckades gästernas Milian Dahlgren få hål på storspelande Joel Hammaeström i Söråkermålet tidigt i andra.
Oskar Andersson replikerade nästan omgående för Söråker 2 och var trots underläge i spel och chanser sedan nära att snuva topplaget på poäng men med tio minuter kvar på uret överlistade Haroun Mohamed Abdulle Hammarström och trepoängaren hamnade i grannkommunens södra regioner.
– Söråker kämpade på bra men vi var det bättre laget så segern var fullt rättvis även om vi hade stora problem att få bollen förbi Joel, som inte ens är målvakt egentligen, säger Anders Ellqvist i Svartvik 2.

Söråkers FF 2 - Svartviks IF 2 1-2
2017-05-21 - 14:00 - Timrå IP Konstgräs
0-1 Milian Dahlgren (50)
1-1 Oskar Andersson (53)
1-2 Haroun Mohamed Abdulle (80)
Domare: David Lundgren