Olivia Wänglund gjorde två mål och spelade fram till det tredje. Olivia Wänglund gjorde två mål och spelade fram till det tredje.

Bingo för Selångers damer – femte raka segern!

(2016-05-30)
Selånger tog sin femte raka seger när dittills obesegrade Team Hudik gästade Bergsåkers IP.
– En bekväm seger. Vi hade ett enormt bollinnehav i matchen, säger tränaren Stefan Wickström efter 3-1-segern.

Två obesegrade lag i den södra Norrlandstvåan möttes på Bergsåkers IP under måndagen.
Och att det ena laget hade stor respekt för det andra.
Team Hudik tog med sig bussen in på planen och parkerade den framför sitt eget mål.
Det hjälpte ändå inte. Redan efter fem minuter rundade Elsa Burwall sin back (busschaufförern?) och centradde in den till Olivia Wänglund som satte den precis bredvid bakdäcken.
Team Hudik fortsatte med sin defensiva taktik och kunde tack vare sin eminenta målvakt och hemmalagets lite omständliga offensiv gå till pausvila med bara 0-1.
– Vi brände något kopiöst med chanser, säger Selångers tränare Stefan Wickström.

I den andra blev Selånger lite mer distinkt i sitt spel och tio minuter in i andra nickade Olivia Wänglund in Wilma Bondéns perfekta hörna och i den 65:e minuten satte nyförvärvet från SDFF Paulina Byström 3-0, fint framspelad av tvåmålsskytten Wänglund, matchens gigant.
Team Hudik hade inte mycket att komma med i offensiven men med dryga kvarten kvar kunde Emilia Berg reducera.
– En bekväm seger. Vi hade ett enormt bollinnehav i matchen, kändes som 80-20 och då var det ändå ett obesegrat lag vi mötte, säger Wickström.

Olivia Wänglund, två mål och ett assist, är redan nämnd och i mittförsvaret dominerade 17-årige Josefine Jonsson med sina vårdade uppspel och sin säkerhet i defensiven.

1-0 Olivia Wänglund (5)
2-0 Olivia Wänglund (55)
3-0 Paulina Byström (64)
3-1 Emilia Berg (74)
Domare: Elsa Wisting