Ångeförvärvet Selwan Al Jaberi satte två mål i jumbofinalen. Ångeförvärvet Selwan Al Jaberi satte två mål i jumbofinalen.

Tre mål på fyra minuter säkrade Fränstas seger

(2016-06-04)

Fränsta vann jumbomötet mot Sidsjö-Böle.
Med tre mål på fyra minuter i inledningen av en andra halvleken säkrade FIK sin första seger i årets Medelpadsallsvenska.

Jumbofinalen mellan Sidsjö-Böle och Fränsta på Westhagen var länge mållös innan gästerna fick en lidersk knäpp tio minuter in i den andra halvleken.
Först gjorde Ångeförvärvet Selwan Al Jaberi 0-1 och mindre än minuten senare även 0-2. Innan klockan tickat upp till de 60 satte Basel Mazloum 0-3.
Därefter dog såväl spänningen i matchen som målproduktionen och Fränsta IK kunde ta sina första poäng i årets Medelpadsallsvenska och samtidigt lämna över träsleven till dagens förlorare.