1-2 uppgift saknas ännu

Domare: Rickard Engman, Kvissleby

Publik: uppgift saknas ännu

Söråker och Sund bjöd på en jämn, tuff och småful match på Löta.

Hemmalaget inledde bäst och tog ledningen med 1-0 och hade bud på utökning men en kvart efter ledningsmålet var istället Sund ikapp i målprotokollet.

Därefter blev det mest ställningskrig halvleken ut och som inte mynnade ut i nåt mer än nån hörna för Sund och nån lättare chans för Söråker.

Kriget på mitten fortsatte i den andra halvleken och med tio minuter kvar fick matchen sitt avgörande. En  hörna som lite turligt hamnade i Söråkermålet.

Efter matchen var Söråkers tränare Benny Ohlsson besviken på domaren som han ansåg berövade dem minst en straffspark och kanske t o m fler.

Söråker: Sund var bra spelande lag men fula i spelet med tacklingar, slag i ryggen, drag i armar. Tyvärr såg domaren såg inte allt. Tråkigt nog så spelar dom mycket fult i närkamper och gnäller själv när dom får smällar, säger tränaren Benny Ohlsson.
Sund: väntar på info

Söråker: Lina Ohlsson, Veronica Andersson, Victoria Bergström, Linnea Berg samt Linda Nordin gjorde alla en bra kämpamatch och var värda minst en poäng om inte tre poäng enligt sin tränare Benny Ohlsson.

Sundsvalls DFF 2 - Njurunda IK 1-2 (1-1)

Njurunda: väntar på info

IFK Timrå 2 - Heffnersklubbans BK 5-0 (3-0)

Publik: 20
En match mellan två spelande lag, där Timrå 2 var det klart bättre laget från start. Gång på gång kunde spetsspelarna i Timrå spela sig igenom försvarlinjen hos Heffnersklubban.
Redan i den tredje minuten hade man rättvist gjort 1-0 och tio minuter senare stod det 3-0. Var i stort sätt spel mot ett mål. Timrå hade en större tyngd och ett bättre spel som inte gav motståndarna någon tid att organisera sig.
I andra halvleken kunde man utöka segern till 5-0 vilket t o m kunde varit några mål större.
Trots den stora förlusten visade Heffnersklubban upp en grym inställning och aldrig gav upp, utan hela tiden försökte. Men denna kväll hade de inga motdrag mot Timrås snabba spel.
 Snyggaste målet stod Johanna Högberg för som efter att drivit upp bollen mitt i plan, drog iväg ett skott som snyggt placerade sig i vänstra krysset.
Timrå 2: Jag tycker att vi nu hittat en högre standard i vårt spel, där vi verkligen spelar som ett lag. Kryddat med individuella prestationer är vi nu svårslagna. Nu har vi på kort tid slagit både Sund och Heffnersklubban och givit oss in i seriesegerdiskussionen, säger Timrå 2:s tränare Kent Thorn.
Heffnersklubban: väntar på kommentar

Timrå 2: Kollektivet, från målvakt till anfallsspelare, som tillsammans var tunga att möta!
Heffnersklubban: väntar på info

Torpshammars IF 2 - Matfors IF 2 6-2 (2-2)

Publik: 30

Så blev den äntligen av. Matchen i omgång 4 mellan andralagen i Torpshammar och Matfors har blivit uppskjuten två gånger om. I afton möttes äntligen lagen och det blev en jämn historia - i en knapp timme.
Vid ställningen 2-2 satte Linnea Cantzler TIF 2:s tredje mål och sedan fanns det ingen återvändo. Emilia Johansson prickade in 4-2 två minuter senare och till slut kunde hemmalaget avgå med en 6-2-seger.
Just Emilia Johansson och Therese Nordlund antecknade sig som tvåmålsskyttar.
Torpshammar 2: väntar på info
Matfors 2: väntar på info