Stefan Lagergren är nästa Timråspelare att skriva på för Stöde. Stefan Lagergren är nästa Timråspelare att skriva på för Stöde.

Timrås lagkapten Stefan Lagergren är nästa spelare att lämna till förmån för Stöde


(2020-02-02)
Det har länge legat i röret.
Men nu har även IFK Timrås lagkapten Stefan Lagergren kritat på för Stöde IF.
– Ja, det är med stor glädje att vi i dag kan bekräfta att "Lagga" väljer spel i Stöde IF denna säsong, säger hans förre tränare i Timrå och nuvarande assisterande Robert Englund.


Nästa spelare att ta steget över till Stöde IF från IFK Timrå är lagkaptenen och mittbacken Stefan "Lagga" Lagergren.
– Ja, det är med stor glädje att vi i dag kan bekräfta att "Lagga" väljer spel i Stöde IF denna säsong, säger hans förre tränare i Timrå och nuvarande assisterande Robert Englund.
"Robban" fortsätter:
– "Lagga" har under de senaste tre åren tillhört IFK Timrå där han varit en bidragande faktor till att tagit laget bland annat till en kvalplats till div 1 2017 och en tredje plats 2018. Med sin erfarenhet från spel i div 2 med nämnda Timrå men också från Härnösands FF kommer Stefan vara en viktig del av vår centrallinje. Förutom erfarenheten kommer han att bidra med sina ledaregenskaper då han senaste åren varit lagkapten och det är en egenskap som vi hoppas mycket på och som vi vill ska utveckla vår grupp ytterligare.

Så här beskriver "Robban" "Laggas" styrkor:
– Som mittback har Stefan alla attribut då han är en stark huvudspelare, stark i närkampsspelet och spelskicklig med båda fötterna. Just spelskickligheten är en viktig faktor för oss då det går hand i hand med det sätt vi vill spela vår fotboll. Konkurrensen och kompetensen i vår trupp har därmed ökat ytterligare, avslutar "Robban" Englund.

IFK Timrås silly season:
Nyförvärv: Haris Devic, tränare (Kubikenborgs IF) och Dacian Dacin, ass. tränare (Härnösands FF).Blearart Ugzmajli (Stöde IF) och Andres Escobar (Kubikenborgs IF, kom ifjol höst)
Förluster: Mattias Nylund, tränare, Amaro Bahjitar, Granit Buzuku och Mehmed Hafizovic (Steinkier FK, Norge), Oskar Nordlund, Johan Ödmark, Osman Aksoy och Stefan Lagergren (Stöde IF), Sanuel Keflit (FC Norr United).
Rykten: AArti Saluka (från Kubikenborgs IF) och Filip Tägtström (flera olika klubbar).

Till Silly season

Tillbaka till div 2 Norrland