Jonas Dunberg i Matforsmålet hade ett lugnt "El Fantastico" men fick i alla fall rädda ett friläge under den första halvleken.
Jonas Dunberg i Matforsmålet hade ett lugnt "El Fantastico" men fick i alla fall rädda ett friläge under den första halvleken.

Storpubliken på "El Fantastico" fick inte jubla för några mål

(2017-06-06)
374 personer befann sig runt Thulevallens gröna rektangel för att bevittna "El Fantastico" 1.0. 2017.
Men rädslan att förlora var större än glädjen att vinna för lagen så Marmenderbyt mellan Matfors och Lucksta slutade mållöst.


Som vanligt mycket folk på "El Fantastico", d v s Marmenderbyt mellan Matfors och Lucksta.
Men några mål fick den 357 (var det verkligen inte fler?) hövdade derbypubliken på Thulevallen inte se. För ovanlighetens skull slutade "El Fantastico" mållös. Ja, det blev inte ens en varning i den snälla matchen där dom fräna närkamperna i stort sett helt uteblev. Några få målchanser fick sig publiken sig till livs men Jonas Dunberg i hemmamålet och Luckstas veteran Martin Ålin höll tätt. Dunberg fick göra en kanonräddning på ett friläge i den första halvleken annars hade duon det ganska lugnt i solen.
I den andra halvleken verkade det som om rädslan att förlora var större än längtarn att vinna och lagen blev väldigt restrektiva att lyfta upp understöd i anfallen utan stannade hemma och säkrade vid ett eventuellt bolltapp.
Det oavgjorda resultatet, MIF:s tredje kryss, gör att lagen ligger kvar och kämpar på i "mittens rike".

texten kan komma att uppdateras

Matfors IF - Lucksta IF 0-0
2017-06-06 - 19:00 - Thulevallen
Domare: Michael Lie (lugn och stabil i snäll match)
Publik: 357
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, aktuell tabell och kommande matcher
• Nyheter Medelpadsallsvenskan