Arvid Larsson straffade SFF. Satte segernålet från elvameterspunkten. Arvid Larsson straffade SFF. Satte segernålet från elvameterspunkten.

Arvid Larssons straffmål fram till 2-1 fixade hela potten till Kubikenborg 2 mot Sundsvalls FF

(2020-08-19)
Matchen:
Det var motvind för Sundsvalls FF i bortamötet med Kuben 2.
Men det började bra då ett inlägg damp ner framför fötterna på den notoriske målskytten Emil Lindblom vilket gav en tidig 1-0-ledning.
Därefter fick SFF både sin målvakt och mittback skadade men var ändå nära att ta poäng av topplaget. Men ledningen förvandlades till en 1-2-förlust sedan man även fått en man utvisad med halvtimmen kvar.
I den 78:e minuten åkte man dessutom på en straffspark emot sedan en försvarare fått bollen på armen. En straff som Arvid Larsson prickade in och solen gick ner i horisonten för Sundsvalls FF.

Tränarsnack:
– Efter deras tidiga mål hade vi 90 procent av matchen men hade svårt att omsätta övertaget i mål. Men vi vinner trots att vi inte kommer upp i vår kapacitet vilket också får anses som en styrka, säger Kuben 2:s tränare Jesper Hellström.
– En av de bättre matcherna vi gör i år trots skador och utvisning, synd bara att det inte räcker fram till poäng. Lite tråkigt att höra Kuben hela tiden skrika på domaren i tid och otid oavsett om han dömde rätt eller fel, säger Sundsvalls FF:s tränare Torbjörn Persson.

Bäst på plan:
Jacob Lindgren från P17-laget kom in efter paus på Kuben 2:s centrala mittfält och tog då tag i spelet och levererade en hel del fina pass.
Hela Sundsvalls FF ska ha beröm trots motgångarna och kul att se att det blå laget börjar få lite flås.

Kubikenborgs IF - Sundsvalls FF 2-1
2020-08-19 - 20:00 - Kubikenborgs IP, konstgräs
0-1 Emil Lindblom (2)
1-1 Senay Haile Gaim (30)
2-1 Arvid Larsson (78, straff)
Utvisning SFF: Eric Whitlock (60)
Domare: Jesper Löf
Ass. domare: Gebremeskel Elias och David Lundgren
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 5 Medelpad