VÄRMECUPEN
grupp D1

MATCHFAKTA & TRÄNARKOMMENTARER:

Heffnersklubban BK - Selånger FK 0-1
2016-02-18 - 18:00 - Westhagen
0-1 Arleena Paanalahti (10)
Tränarsnack:
Jonas Prytz. Heffnersklubban:
– Selånger var bättre än oss och vann rättvist och hade ett bättre spel. Vi hade för mycket bolltapp, framförallt i uppspelsfasen vilket gjorde oss stressade. Det märks också på positionsspelet att vi inte är igång på stor plan ännu. Frida Forslund i målet, mittlåset Amanda Hamrin och Mikaela Andersson som slet hårt ensam på topp. var bäst i vårt lag för dagen. Nu möter vi Sundsvalls FF i semifinal. Ingen lätt uppgift då det är ett bra lag.
Stefan Wickström, Selånger FK:
– Vi uppvisade en bra aggressivitet och bakåt tror jag vi inte släppte till en enda målchans. Segern var klar och rättvis men vi kom aldrig mer än nära ett 2-0-mål. Extra plus till Kajsa Bergsten och Arlena Paanalahti. Minus till Sidsjö-Böle som bara kunde ordna två matcher i cupen till vissa lag...IFK Timrå - Heffnersklubban BK (1) 0-2
2016-02-15 - 20:00 - Westhagen
0-2 Mikaela Andersson (17) (inkl. 1 hkp-mål)
Tränarsnack:
Kent Gustafsson, IFK Timrå:
– Trots förlusten är jag ändå ganska nöjd. Men visst är det surt att förlora när man bara släpper till en enda målchans. Och då det målet räknades som två blev vi lite stressade. Men spelet blev allt bättre ju längre matchen led men tyvärr var vi uddlösa sista tredjedelen även om det blev bättre sedan vi flyttade upp Pernilla Lundgren från backlinjen till anfallet. Pernilla var också vår bästa spelare för kvällen och visade upp en härlig inställning som vanligt.
Jonas Prytz. Heffnersklubban:
– Jag är hyfsat nöjd. Det här var ju vår första match på stor plan så visst var det kul att trycka dit dom. Brukar alltid vara mycket prestige i matcherna mellan oss och Timrå. Det märktes i början att vi var rostiga i positionsspelet men trots att Timrå hade större bollinnehav skapade dom inte så mycket framåt. Vi spelade 4-5-1 och vi fredade oss bra bakåt samtidigt som vi skapade en del framåt även om anfallen ibland blev lite väl korta. Målet kom efter en fin djupledslöpning av Mikaela Andersson som avslutade kliniskt. Vill hylla kollektivet men visst var det kul att se våra två nyförvärv från Stöde, Julia Persson och Emma Sjölén, som var mycket bra och kommer att betyda en hel del för oss i år.


IFK Timrå - Selånger FK (1) 2-0
2016-02-13 - 12:00 - Westhagen
1-0 Flaurona Rexhaj
2-0 Linnea Jensen
Tränarsnack:

Kent Gustafsson, IFK Timrå:
– Skönt med årets första seger. Känns att vi är på rätt väg även om jag testar fortfarande. Idag blev vi allt bättre ju längre matchen led och borde kanske vunnit met nåt mål till med tanke på dom chanser vi skapade. Flaurena Rexhaj var framåt idag och gjorde även mål och hade bud på fler och i längst bak var Hanna Norberg stabbil i målet. 
Stefan Wickström, Selånger FK:
– Vi får inte till det just nu. Varken igår i träningsmatchen mot Kovland (förlust 0-1) får vi till spelet så just nu känns det inte så bra. Timrå var på tårna och mycket bättre än oss och vann helt rättvist. Elsa Burvall och Wilma Bondén slet och kämpade förtjänstfullt hos oss.

Kommande matcher:

Se slutspelet

Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.


SLUTTABELLEN

1.  Heffnersklubbans BK        2      1      0      1      2 - 1      3
2. IFK Timrå           2      1      0      1      2 - 2      3
3. Selånger FK 2      1      0      1      1 - 2      3SKYTTETOPPEN
1. Flaurona Rexhaj, Timrå 1 mål
1. Linnea Jensen, Timrå 2 1
1. Mikaela Andersson, Heffnersklubban 1
1. Arleena Paanalahti, Selånge 1