Viktor Karlsson är ny från Bergsjö. Viktor Karlsson är ny från Bergsjö.

Essvik förstärker truppen med återvändare, hälsing och comebackare


(2020-03-24)
Essviks AIF lirar ikväll åttondelsfinal i DM mot division 5-laget Ånge IF på bortaplan.
Dessutom har man gjort klart med tre nya och nygamla spelare.
– Ja, en återvändare, en hälsing och en comebackare, säger Essviks tränare Fredrik Martinsson.


Ikväll är Essvik i elden på Ånge IP där man i DM:s åttondelsfinal gästar Ånge IF från Medelpadsfemman. Och det som given favorit.
Man har även inför DM-slutspelet och den stundande seriepremiären förstärkt sin trupp med tre nya spelare, en återvändare, en hälsing och en comebackare.
Lokalfotbollen lät tränaren Fredrik Martinsson kommentera trion.
– Melker Lindqvist spelade ifjol höst med Sund i trean men återvänder nu till oss. Han är jäkligt jobbig att möta trots sin storlek och han har en bra teknik och kan göra sin gubbe också. Tror han kommer utvecklas ännu mer i år så är jäkligt nöjd att vi fått tillbaka honom
– Anton Henriksson är en modern vänsterback framförallt och spelade senast i svartvik men det är nog fyra år sen. Han kommer att bli viktig för oss när han väl kommer i form.
– Viktor Karlsson är en allroundspelare som kommer från Bergsjö IF i Hälsingefyran. En positiv kille som har ett bra huvudspel och kan som sagt spela på många olika platser i laget.

Essviks nyförvärv & spelarförluster 2020
Nyförvärv: Ludvig Leman-Uppling och Ted Åkerlund (Svartviks IF), Henrik Eriksson (Sidsjö-Böle IF), Jimmy Ilvonen (Lucksta IF), Henri Sjödal (Medskogsbrons BK), Melker Lindqvist (Sund IF), Viktor Karlsson (Bergsjö IF), Anton Henriksson (comeback, senast Svartviks IF) och Jonas Westring (comeback).
Förluster: Mitch Ryan Igiraneza (Svartviks IF), Victor Fahlberg (IFK Sundsvall),Eric Karabi och Stefan Lindfors (Frånö SK).

Tillbaka till div 4