De var hårda bud mellan SDFF 2 och Ljustorp i Damtrean. SDFF ankladade LjIF att spela fult men var kanske lika dåliga kål-supare själva. Patricia Bergman i LjIF tvingades t ex utgå sedan hon fått en a De var hårda bud mellan SDFF 2 och Ljustorp i Damtrean. SDFF ankladade LjIF att spela fult men var kanske lika dåliga kål-supare själva. Patricia Bergman i LjIF tvingades t ex utgå sedan hon fått en a

Ljustorp svarade för en präktig smällkaramell när man besegrade SDFF 2 i en smågrinig match
SDFF 2 åkte på en stjärnsmäll och förlorade med 0–1 mot Ljustorp efter en sent frisparksmål inprickat av Ida Hagberg.
En av Damtreans största överraskningar den här säsongen.
– Det är alltid tråkigt att förlora, men kanske hade vi inte den riktiga viljan i kväll. Samtidigt mötte vi ett lag som var för hårda i närkamperna. Vi blev lite fega, men bättre det än att få skador, säger SDFF-tränaren Johan Widell efter matchen till st.nu och han var kritisk till Ljustorps hårda spel.
– Dom spelade riktig grisfotboll och vi kom in i deras tjongfotboll och fick inte igång vårt spel. Inget annat att säga att dom var bra på att försvara sig och det gäller för oss att ta lärdom av den här typen av spel också, fyller SDFF:s ass. tränare Satu Bondén.
– Om vi spelade fult så var vi inte det enda laget ikväll som gjorde det. Vår högerback Patricia Bergman fick lämna planen med en rejäl blessyr under högerögat efter en armbåge, säger Ljustorps lagledare Sonja Zavala.
– Annars var den en jämn match överlag där SDFF hade det mesta av spelet men vi försvarade oss bra, fortsätter Sonja Zavala, som tillsammans med sin tränarman Carlos Z ville ge ett extra stort plus i kanten för samtliga spelare.

Sundsvalls DFF 2 – Ljustorps IF 0–1
2014-08-20 - 20:00 - Kubikenborgs konstgräs
0-1 Ida Hagberg 82 

Domare: Peterson Lugero, Sundsvall
Publik: 40
​Matchfakta