Fredrik Martinsson gör sin femte säsong som tränare och flankeras på bilden av de två återvändande försvarsspelarna Jonas Westring och Ted Åkerlund.

Fredrik Martinsson kör på en femte säsong som tränare i Essvik – två försvarare återvänder


(2020-01-11)
Det blir en femte säsong för Fredrik "Snuvan" Martinsson som tränare för sitt kära Essviks AIF.
Klubben har även gjort klart med två återvändande försvars-spelare, rutinerade Jonas Westring och lovande Ted Åkerlund.
– Två bra förvärv, säger Essvikstränaren belåtet.


Fredrik Martinsson, 35, går in på sin femte säsong som tränare för Essviks AIF. Klubben har också gjort klart med två nygamla förvärv i form av försvarsspelarna Jonas Westring, 36, och Ted Åkerlund, 19.
– Två bra förvärv! Jonas bor ju i Njurunda nu och kommer att köra på och känna sig för fram till DM medan. Jonas har ju ett förflutet högre upp i seriesystemet med bland andra Selånger, Kuben och Östavall. Ted, som gick till Svartvik men blev tidigt skadad och inte är kurant ännu fortsätter att rehaba och samtidigt hjälpa till runt laget. Planen är att han ska kunna börja köra på riktigt när vi kommer ut på "Vallen" i vår, säger Fredrik Martinsson.
Essvik hoppas kunna fylla på truppen ytterligare.
- Vi har ett par-tre namn som jag hoppas få underskrifterna på. Ja, kanske redan i helgen, säger Fredrik Martinsson.

Tre spelare har klargjort att man lämnar Essvik. Dessa är Eric Karabi och Stefan Lindfors som går till Frånö SK utanför Kramfros som kickar igång sin verksamhet igen plus att Mitch Ryan Igiraneza tar steget över till grannen Svartviks IF.

Tillbaka till div 4 Medelpad