Håller Svartviks målvakt Henoc Ekanga nollan mot Delsbo räcker det om hans lagkamrater pillar in en ynka boll för division 3-spel även nästa år. Håller Svartviks målvakt Henoc Ekanga nollan mot Delsbo räcker det om hans lagkamrater pillar in en ynka boll för division 3-spel även nästa år.

Avgörandets timmar för våra lokala division 3-lag

(2020-10-04)
Matfors till division 2-kval och kan Svartvik och Östavall undvika kvalspel för att slippa lir i den lokala fyran nästa år?
Idag ska dessa frågetecken rätas ut när den sista och avgörande omgången spelas i eftermiddag.


I eftermiddag ska det hela avgöras!
Samtliga våra tre lokala lag har mycket att spela för i den elfte och avslutande omgången i division 3 Mellersta Norrland.
Nykomlingarna Matfors har överraskat och jagar kvalspel till division 2. Men dit kan det vara svårt att nå. Seger för egen del mot Älgarna är ingen omöjlighet, men att superjumbon Teg ska ta poäng av Järpen är för osannolikt även om större under har hänt inom fotbollen.

Svartvik hade målsättningen att slåss i toppen. Nu krävs det istället seger mot Delsbo i en helt avgörande match för att undvika negativt kvalspel mot diverse division 4-tvåor senare i höst. 
Östavall är inte helt säkra och kan efter en brakförlust hemma mot Iggesund hamna på den förhatliga kvalplatsen vid Svartviksseger.
Klockan 16:00 vet vi utgången.
Hade gärna bevakat Svartvik-Delsbo men då vi riskerar att inte släppas in blir valet Skogsvallen i Östavall där man alltid är välkommen.

Lokalfotbollen tippar:
Matfors IF - IF Älgarna 2-1
Svartviks IF - Delsbo IF 4-1
Östavalls IF - Iggesunds IK 1-1

• Resultat, matchfakta & aktuell tabell

Tillbaka till nyheter div. 3 Mellersta Norrland