Semir Salia var värst i Marmenderbyt med fyra fullträffar. Semir Salia var värst i Marmenderbyt med fyra fullträffar.

Spelsuget Lucksta skickade in dussinet fullt mot Medskogs i Marmenderbyt

(2020-06-30)
Derbyn brukar oftast vara fräna och spännande drabbningar som slutar kryss eller med uddamålsseger.
Inte i afton på Sörforsvallen.
Lucksta blixtrade till i åskvädret och skickade in dussinet bollar i Medskogsmålet.
– Vi hade kontroll på matchen från början till slut som också siffrorna visar, säger Luckstas tränare Paul Thompson.


Om det var glädjen att åter få spela hemma på Sörforsvallens naturgräs eller  om det berodde på åskan så blixtade Lucksta tilli Marmenderbyt och målen regnade in, hela tolv bollar hittade in bakom idogt kämpande Stödelånet mellan stolparna, Zacharias Svenlin. Det blev elva katters lek med en enda råtta. Efter 5-1 i paus så spädde man alltså på med hela sju bollar till i den andra halvleken. Semir "Semco" Salia värste målskytt med fyra fullträffar medan Oliver Widahl "nöjde sig" med ett hattrick. Veteranen och kämpen Stefan Krantz avslutade målandet med att "skjuta" in 12-1 med huvudet.

Lucksta skuggar ledande fullpottaren Sund och tillhör den kvartett på nio pinnar.
Medskogs har inte spelat in en enda poäng så här långt och har den föga fashionabla målskillnaden 3-24 och ser an hösten med en frisk och hel spelartrupp med några förstärkningar. Om inte så bär det raka vägen ner i källaren. Eh...nja, till femman i alla fall.

Tränarsnack:
– Hade en bra känsla innan matchen då vi fick spela hemma på Sörforsvallen och en riktig gräsmatta. Vi hade också kontroll på matchen från början till slut som också siffrorna visar, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Bäst på plan:
I Lucksta var spelande tränaren Jimmie Nordberg fantastiskt på det centrala mittfältet och styde liret med sin vänsterfot. Joakim  Edström var formidabel ute till vänster. Framåt hotade Semir Salia och Oliver Widahl i 90 minuter och svarade tillsammans för sju av målen. Dennis Moberg och Samuel Keflit höll också hög klass och "farbror" Stefan Krantz fick stänga matchen med sitt vackra nickmål.
I Medskogs var nämnde målvakten Zacharias Svenlin klart bäst trots dussinet insläppta. Det säger det mesta om gästernas insats denna regntunga afton.

Lucksta IF - Medskogsbrons BK 12-1
2020-06-30 - 19:00 - Sörforsvallen
Mål Lucksta: Semir Salia 4, Oliver Widahl 3, Samuel Keflit 2, Jimmie Nordberg, Joakim Edström och Stefan Krantz.
Mål Medskogsbron: Adis Sabotic
Domare: Omar Meqbil, Sundsvall
Ass. domare: Filip Lundberg och Sami Hassan
Matchfakta

• Tabell, resultat, matchfakta & kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad