VÄRMECUPEN
grupp D3

MATCHFAKTA & TRÄNARKOMMENTARER

Sundsvalls FF - Ljustorps SK 2-0
2016-03-15 - 18:00 - Westhagen
1-0 Sara Johansson
2-0 Sara Johansson
Tränarsnack:
Tomas Torstensson, Sundsvalls FF
(har sökt, väntar på återkoppling)
Sonja Zavala, Ljustorp:
– Vi gjorde en riktigt plattmatch men Sundsvalls FF var riktigt bra och hade mycket spring i benen. Annie Holmqvist och Linnéa Berg var bäst i vårt lag den här matchen.


Matfors IF - Sundsvalls FF 0-4 (0-3)
2016-03-14 - 18:00 - Westhagen
0-1 Sara Johansson
0-2 Alice Sterner
0-3 Frida Pedro
0-4 Alice Sterner
Tränarsnack:
Ulrica Nilsson-Böös, Matfors:
– Det märks att vi knappt kommit igång ännu. Tur att det är ett tag till seriestarten. Värmecupen tar vi som bra träning. Vi har lite svårt att hitta våra positioner ännu men det kommer att bli bättre. Vill plussa för vår målvakt Ida Nygren som precis börjat stå i mål.
Tomas Torstensson, Sundsvalls FF
– Oj, det här var kul. Var lite orolig då det här var vår första match mot seniorer. Tjejerna är födda 1999-2000 men dom var jättebra och visade ingen blyghet eller respekt utan gick bara ut och körde. Bra fart på bollen med rakt och bra anfallsspel och fyra snygga mål. Då kan man inte vara annat än nöjd. Julia Pedro spelade fram till tre mål från mittfältsplats och framåt svarade Alice Sterner för två mål. Men idag skall egentligen alla i laget ha beröm.


Ljustorps SK - Matfors IF 0-0
2016-03-13 - 10:00 - Westhagen
Tränarsnack:
Sonya Zavala, Ljustorp:
– Vi kom till spel med bara elva tjejer och efter ett tag fick vi en skada och fick spela resten av matchen med en spelare mindre men tjejerna kämpade jättebra och är värda poängen, säger Ljustorps matchcoachen för dagen Sonya Zavala, som ville plussa extra för duon Linnéa Berg och Veronica Andersson.
Ulrica Nilsson-Böös, Matfors:
– Tycker vi hade det mesta och bästa av spelet men hade svårt att få till det sista. Men jag är nöjd ändå. Vi har ju knappt tränat ännu då vi inte haft nån tränare och har ett jätteungt lag, säger nygamle tränaren Ulrica Nilsson-Böös, som hoppade på tåget igen när Matfors inte fick tag i någon ny dantränare.


Kommande matcher:

Se slutspelet

Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.


SLUTTABELLEN

1.  Sundsvalls FF                    2      2      0      0      6 - 0      6
2. Ljustorps SK  2      0      1      1      0 - 2      1
3. Matfors IF  2      0      1      1      0 - 4      0SKYTTETOPPEN
1. Sara Johansson, Sundsvall 3 mål
2. Alice Sterner, Sundsvall 2