Hakim Rouass var en av två hattrickskyttar i Lucksta. Oliver Widahl var den andre. Hakim Rouass var en av två hattrickskyttar i Lucksta. Oliver Widahl var den andre.

Lucksta "städade av" Indal
– 4-0 efter arton minuter slutade med en 7-2-vinst:
"En komfortabel seger"

(2020-08-14)
Det tog 18 minuter för Lucksta att "städa av" gästerna från Indal. Då stod det 4-0 och det hela var avgjort.
Indal lyckades emellertid stoppa blödningen och förlorade resten av matchen med "bara" 2-3.
Hakim Rouass och Oliver Widahl svarade för varsitt hattrick men bäst på plan var vindsnabbe Samuel Keflit som låg bakom massor framåt med flera fina "serveringar på silverfat".
–En komfortabel seger mot ett fysiskt Indal som aldrig gav upp vilket hedrar dem, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Ett beslutsamt Lucksta gav aldrig lillfingret till gästande Indal och satte plattan i mattan redan från start och ledde med 4-0 redan efter aderton minuter.
Till slut kunde hemmalaget vinna med 7-2 sedan Indal lyckats få stopp på blödningen och "bara" förlorat de sista 72 minuterna med 2-3.

Här kommer en uppräkning av kvällens samtliga mål nio mål:
• 1-0 Oliver Widahl (6) ..frispelad av Samuel Keflit och rundar mv Jocke Karlsson innan han rullar in ettan.
• 2-0 Hakim Rouass (9) ...tar tillvara en för lös bakåtpassningg och placerar in bollen i bortre gaveln.
• 3-0 Hakim Rouass (14) ...får bollen på silverfat av Samuel Keflit
4-0 Oliver Widahl (18) ...hinner före en utrusande målvakt på en djupledsboll och rundar denne.
• 4-1 självmål (26) ...efter hörna och nick i ribban boxar Mike Kariinga Persson in bollen i eget mål
• 5-1 Hakim Rouass (45) ...serverad öppet mål.
• 6-1 Oliver Widahl (52) ...Jimmie Nordbergs långa inkast nickskarvas vidare av Hakim Rouass och når Oliver inne i boxen och han nyper till med en halvvolley.
• 6-2 Subhan Kaki (53) ...reducerar med en frispark via muren.
• 7-2 Samuel Keflit (85) ...får äntligen sätta dit bollen efter flera chanser då han helt ren rundar målvakten och fastställer segern till 7-2.

– Vi ville avgöra matchen tidigt så vi startade matchen i ett väldigt högt tempo. Efter fyra mål på mindre än 20 minuter var jobbet gjort. Widahl och Hakim "was on fire" ikväll och gjorde varsitt hattrick medan Samuel Keflit till slut fick sitt välförtjänta mål när han fastställde vår seger till 7-2. När vi spelade som bäst flyttade vi boll snabbt och effektivt och det var en fröjd att se och vi gjorde det omöjligt för Indal att hänga med. En komfortabel seger mot ett fysiskt Indal som aldrig gav upp vilket hedrar dem och kanske de skulle haft ett par straffar också, säger Luckstas tränare Paul Thompson.
– Vi hade solen i ögonen första halvlek. Nä, skämt o sido. Vi hängde helt enklet inte med dem i början av matchen, det gick alldeles för fort för oss. Och när vi bjuder på ett par av målen så var det kört. Vi lyckades få stopp på blödningen efter 0-4 och kom in mer i matchen och började skapa lite framåt. Vi gör också två mål och borde även haft ett par straffar men det hade inte hjälpt. Vi saknade några tongivande spelare den här matchen men som Lucksta spelade ikväll hade det inte heller hjälpt då vi spelar lite på olika nivåer, säger Indals tränare Dennis Hägg.

Framåt hade trion Oliver Widahl, Hakim Rouass och Samuel Keflit en helkväll och som defensiv central mittfältare bestämde Linus Ljuslinder tempot i matchen samtidigt som han stängde ner Indals spel. Även Kevin Tumfat och Erik Backlund imponerade på sina ytterbacksplatser. Överlag en toppeninsats från hela Lucksta.
I Indal ställde inhopparen Sergio Hinestroza (åter efter skada) till en hel del oreda för Luckstaförsvaret när han kom in och på mittbacken svarade omskolade Sebastian Falk, tidigare forward, för en stark insats med många tuffa brytningar. Plus också till inställningen hos laget som aldrig rasade ihop trots mardrömsöppningen.

Lucksta IF - Indals IF7-2
2020-08-14 - 19:00 - Sörforsvallen
1-0 Oliver Widahl (6)
2-0 Hakim Rouass (9)
3-0 Hakim Rouass (14)
4-0 Oliver Widahl (18)
4-1 självmål (26)
5-1 Hakim Rouass (45)