Vill ni se mål? Gå på Ljustorps matcher!
För någon dryg vecka sedan spelade Ljustorp 5–5 mot Alnö 2.
Idag åkte man upp till Hasselbacken och vann med 5–4 i en match som bjöd på två hattrickskyttar. William Dalenius i hemmalaget och gästernas Fitim Ugzmailji.
Vill man se mål, skall man gå på Ljustorps matcher tydligen där man spelar fotboll utan både livrem och hängsler.
Även Hassel har gjort sig kända som ett målglatt lag genom åren men kanske då mest egna insläppta...
I paus ledde Ljustorp med 3–1, siffror i underkant enligt tränaren Nedeljko Mitrovic:
– Vi gjorde en fruktansvärt bra första halvlek och Hassel skall vara glada att det inte stod det dubbla, säger "Mitro".
Hassel reducerade till 2–3 tio minuter in i andra men gästerna replikerade omgående och Ljustorp såg ut att glida iväg mot en klar seger.
Men med tjugo minuter kvar falerade samarbetet mellan målvakt och försvar i LjIF och William Dalenius höll sig påpassligt framme och i den 82:a minuten kvitterade samma man till 4–4...och var sedan bara ett missat friläge från att vända till 5–4 – men brände.
Istället spelade Kyaw Soe in till Fitim Ugzmailji i den 88:e minuten. Alexander Sjöbom räddade det första skottet men Fitim slog sedan in returen.
Inför den här säsongen värvade Ljustorp Fitim Ugzmailji och André Svensson från Hassel och duon tackade sitt gamla lag genom att sätta fyra av dom fem LjIF-målen... Snacka om att bita den hand som fött dem.
– Det här var en match med uselt försvarsspel. Vi hade likaväl kunnat vunnit med 10–9, säger team managern Seth Larsson, som trots förlusten ändå var nöjd med att laget kunde komma tillbaka efter 2–4–målet.
– Hängde i luften då att det skulle rasa iväg men vi visade en stark moral genom att komma tillbaka in i matchen, säger Larsson
– Blev lite onödigt spännande på slutet. Vi borde stängt matchen efter vårt 4–2–mål men vårt försvarsspel var bedrövligt idag men vi är i alla fall glada över segern, säger "Mitro".
Utöver matchens nämnda hattrickskyttar plussar vi i Ljustorp för vänsterbacken Saw En Gay och högeryttermittfältaren Patrik Häggquist.

4-5 Fitim Ugzmailji 88

Domare: Jose Luis Ahumada, Timrå (helt okey)
Publik: 30

Fitim Ugzmailji kom i år till Ljustorp från Hassel. Nu var han schysst värre mot sina gamla lagkompisar och satte tre "påsar", bl a seger-målet 5-4. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.