En omarkerad Jimmie Nordberg kroppar in 1-0 för Lucksta mot Slöråker på Semir Salias perfekt slagna vänsterhörna. Foto: Fredrik Lundgren, Lokalfotbollen.nu.
Semir Salia spelade fram till Luckstas samtliga mål i 3-0-segern mot Söråker. Semir Salia spelade fram till Luckstas samtliga mål i 3-0-segern mot Söråker.

Semir Salia arkitekten bakom Luckstas seger
mot Söråker

(2017-06-13)
Lucksta besegrade jumbon Söråker med 3-0 hemma på Sörforsvallen.
Arkitekten bakom segern var Semir Salia som passade fram till samtliga tre målen.
– Söråker var tunga att möta och det var först efter vårt 3-0-mål som jag vågade tror på seger på riktigt allvar, säger Luckstas tränare Tommy Lerstrand,.

Lucksta besegrade jumbon Söråker med 3-0 men det var en betydligt jämnare match än vad siffrorna visar.
Gästerna hittade nätet först på Sörforsvallen men fick målet bortdömt sedan bollen varit över kortlinjen i momentet innan.
Istället kunde hemmalaget göra två mål före pausvilan och sedan även ett tredje i den andra halvleken.
I den 39:e minuten kroppade Jimmie Nordberg från nära håll in Semir Salias hårt inåtskruvade hörna.
Semir Salia låg också bakom det tunga 2-0-målet minuten före pausvilan då han lade bollen bakom Söråkers backlinje till en framstormande Hakim Rouass som fri med Pontus ÅLund i gästernas mål inte gjortde något misstag.

Spiken hamrade Stefan Krantz in i mitten av den andra halvleken och återigen var det Semir Salia som var arkitekten bakom målet. Efter en hörna fick Semir tag i bollen och vände upp och lyfte in till Krantz som kunder forcera in 3-0 med huvudet.
– En bra genomförd match från vår sida, Söråker är tunga att möta och har snabba spelare så vi fick vara på alerten hela tiden. Det var en öppen historia men där vi efter vårt ledningsmål fick ytor att spela på då dom tvingades flytta upp. Men det var först efter vårt 3-0-mål som jag vågade tror på seger på riktigt allvar, säger Luckstas tränare Tommy Lerstrand, som ville hylla Semir Salia lite extra för sin insats då han låg bakom hemmalagets samtliga tre mål.
Plus också till målvakten Martin Ålin och hans uteförsvar som med gemensamma krafter höll nollan.