MATCHFAKTA & TRÄNARKOMMENTARER

Sundsvalls FF – Stöde IF 0-3 (0-0)
2017-03-12 - 14:00 - Westhagen
0-1 Emilia Johansson (32), 0-2 Frida Åsell (40), 0-3 Anna Edin (43).
Efter en mållös första halvlek lyfte Emilia Johansson en frispark från långt håll över alla inne i straffområdet inklusive målvakten och bröt dödläget.
Sju minuter senare tryckte Frida Åsell in 2-0 innan Anna Edin sprikade Stödesegern till 3-0 mot ett för dagen oväntat geistlöst Sundsvalls FF.
– Vi gör en bra match trots att det var första gången vi var ute på en stor plan. Det märks att vi kört mycket fys för vi orkade mycket mer än dom, säger AnnSofie Brännwall som coachade laget i sjuke Anette Bergmans frånvaro.
Finns det någon ledare i SFF som kan kontakta Lokalfotbollen för kommentarer? Ring 0730 - 49 88 88.

Stöde IF – Sundsvalls DFF 2 5-0 (4-0)
2017-03-14 - 19:00 - Westhagen
1-0 Clara Högbom (5), 2-0 Emilia Johansson (5), 3-0 Clara Högbom (18), 4-0 Clara Högbom (20), 5-0 Anna Edin (32).
Stöde är klara för slutspel i Värmecupen efter en ny storseger och hållen nolla. Redan efter fem minuters spel ledde Stöde med 2-0 mot dom unga SDFF-tjejerna och när Clara Högbom var på målhumör slutade det hela med en 5-0-victoria.
– En skön seger och det går åt rätt håll. Tempot högre idag och högre utdelning på fler målchanser. Vi ser pigga ut fast vi är i uppbyggnadsfasen. Nu ser vi fram emot tuffare motstånd till helgen för att se vart vi står, säger Stödes tränarduo Anette Bergman och Hanna Högbom.
(texten kan komma att uppdateras)
Finns det någon ledare i SDFF som kan kontakta Lokalfotbollen för kommentarer? Ring 0730 - 49 88 88.

Sundsvalls DFF 2 – Sundsvalls FF 0-2 (0-1)
2017-03-16 - 18:00 - Westhagen
0-1 Anna Torstensson (22), 0-2 Sara Johansson (38).
Sundsvalls FF vann jumbofinalen i gruppen med 2-0. Första målet svarade mittbacken Anna Torstensson för strax före pausvilan och i miitten av den andra halvleken säkrade Sara Johansson segern med sitt 2-0-mål.
För SFF och SDFF 2 väntar nu placeringsmatcher till helgen medan det blir tredjelaget i gruppen, Stöde, som lägger beslag på lördagens semifinalplats.
Finns det några ledare eller spelare i SFF och SDFF som läser dessa rader och som vill och kan kontakta Lokalfotbollen för kommentarer? Ring 0730 - 49 88 88 i så fall.

Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.