Adam Persson var en av fem målskyttar i Hassel. Adam Persson var en av fem målskyttar i Hassel.

Hassel visade bredd på sitt målskytte – fem fullträffar, lika många nätkännare

Hassel och Ljunga bjöd på många och vackra mål och av de sex fullträffarna var nog Joel Wikholms 1-1-mål för Ljunga det snyggaste då han från distans fick på en dräpare som satt perfekt i krysset.
Nu visade det sig ändå inte räcka till någon poäng då Hassel var de mest effektiva när chanserna dök upp och dessutom visade stor bredd på målandet, fem olika skyttar imponerar.


Tränarsnack:
– Vi försökta trilla boll och det lyckades vi bra med och gjorde fem snygga mål på lika många målskyttar. Även deras mål var vackra, speciellt det första. Vi har en hel del nytt i laget i år och jag tycker som sagt att det såg bra ut, säger Hassels team manager Seth Larsson.
– Vi fick precis ihop en startelva och jag fick själv hoppa in mellan stolparna. Ändå hade vi mycket av spelet och pressade ner dem i deras straffområde. Tyvärr gick vi bort oss några gånger efter felpass och då var de inte sena att kontraslå. När vi jagade ett 3-3-mål fick de fyran och då gick luften ur oss, säger Ljungas tränare Henrik "Salle" Sahlberg,

Bäst på plan
Hassels unge mittback Hampus Ullsten visade tajming och följsamhet och framåt var Max Olsén rivig och obekväm för Ljungaförsvaret. Totalt en bra laginsats.
Tvåmålsskytten Joel Wikholm ville mycket och slet och på det centrala mittfältet var Rasmus Söderman i fin form.

Hassels IF - Ljunga IF 5-2
2020-03-01 - 11:30 - Nordichallen
1-0 Martin Gabrielsson Ling (10)
1-1 Joel Wikholm (15)
2-1 Adam Persson (16)
3-1 Max Olsén (25)
3-2 Jonas Carlsson (30)
4-2 Yehannes Gebremichael Abera (45)
5-2 Johan Nordlander (85)
Domare:  Omar Meqbil
Publik: oräknad
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 7 (h)

Tillbaka till DM, startsida