Omar Eddahri och GIF Sundsvall går skilda vägar. Omar Eddahri och GIF Sundsvall går skilda vägar.

GIF Sundsvall och Omar Eddahri går skilda vägar
– med omedelbar verkan:
"Blev mindre bra"


(2020-01-15)
Omar Eddahris säsong i GIF Sundsvall blev inte vad bägge parter hoppats på.
Och nu bryter de med varandra.
Med omedelbar verkan.
– Vi kan väl konstatera att vårt samarbete med Omar Eddahri blev mindre bra., säger sportchefen Urban Hagblom till ST-sporten.


Omar Eddahris tidi i GIF Sundsvall är över. Det blev bara en säsong i GIF Sundsvall för den offensive yttermittfältaren/anfallaren. Och en skadefylld sådan.
– Det handlar om att trivas och gör man inte det är man inte här och presterar. Då gäller det att hitta lösningar och där är vi överens om att gå skilda vägar. Jag tror att det var en stor omställning för honom att flytta till Sundsvall och sedan hade han otur och drabbades av skador också, säger sportchefen Urban Hagblom till ST-sporten.
Hagblom fortsätter:
– Ibland blir det väldigt bra och ibland mindre bra. Vi kan väl konstatera att vårt samarbete med Omar Eddahri blev mindre bra. Det är en spelare med enorma fotbollskvaliteter, men hans personlighet fungerade kanske inte optimalt i den här gruppen utifrån vad vi jobbar med för karaktärer. Och det skulle vi kanske tagit reda på. Vi hade ett för stort fokus på hans fotbollskvalitet.
Omar Eddahri är därmed en s k "free agent" då han från och med i morgon är kontraktlös vilket gör att GIF Sundsvall inte får någon övergångssumma för 29-åringen.

Tillbaka till Superettan