Fyra fullträffar av Oliwer Lindgren när Alnö 2 körde över Timrå i seriefinalen – vann med 9-0

(2020-08-10)
Oliver Lindgren och Robin Nymo gjorde sju mål tillsammans när det var proppen ur för Alnö 2 i seriefinalen mot IFK Timrå.
Efter 3-0 i första halvlek rann det iväg ordentligt efter paus.
– En bra genomförd match från vår sida både offensivt och defensivt, säger Alnös tränare Magnus Pallin.

Det vankades seriefinal under måndagskvällen på Släda IP mär Alnö 2 tog emot IFK Timrå. Hemmalaget med tre raka segrar i ryggen och gästerna med två vinster och ett kryss.
Men någon spänning blev det aldrig, därtill var hemmalaget alldeles för överlägsna. Oliver Lindgren öppnade målskyttet redan i den åttonde minuten och Robin Nymo ökade på efter de tjugo. Och när Philip Pallin satte trean innan pausvilan var Timrå ett slaget lag.

Tidigt i andra var det Erik Edström Petrés tur att näta vilket betydde 4-0 och strax därpå kom Robin Nymos 5-0.
Oliwer Lindgren klämde sedan in nummer 6 på frispark vilket var inledningen till Oliwers äkta hattrick som han snickrade till på dryga kvarten. Hans andra, treje och fjärde fullträff i matchen.

Robin Nymo rundade sedan av matchen i den 84:e minuten med att fullborda sitt hattrick.
För IFK Timrå var det en tung afton då man inte kom någon vart med sitt spel framåt och bakåt läckte det rejält. Bara att bryta ihop och komma igen.

Tränarsnack:
– En bra genomförd match från vår sida både offensivt och defensivt. Bakåt stängde vi ner deras anfallsspel resolut och framåt gjorde vi flera mål efter fina kombinationer, säger Alnös tränare Magnus Pallin.