Johan Hallström skruvade in sin andra hörna direkt i mål för säsongen. Johan Hallström skruvade in sin andra hörna direkt i mål för säsongen.

Johan Hallström skruvade på nytt in en hörna när IFK Sundsvall vann avslut-ningsmatchen på Essviks-vallen

(2020-10-03)
Essvik hade greppet om den första halvleken hemma mot IFK Sundsvall men istället för en klar ledning gick man till pausvila med "bara" 1-1.
Ludvig Leman Uppling satte 1-0 efter dryga kvarten men istället för utökning utjämnade "tysken" Johannes Hoerschelmann innan halvtid med en skruvad bredsida som satte högt efter ett fint pass snett inåt bakåt från Abed Aref.
I den andra halvleken vred sig IFK ur Essviks grepp och kunde ta ledningen knappt tio minuter in då Johan Hallström skruvade in en hörna direkt i mål. Hans andra för säsongen!
Ytterligare tio minuter senare ökade Oliver Lundgren på efter pass från Alexander Aspenrud, snarlikt Hoerschelmann 1-1-mål.

Melker Lindqvist  replikerade strax därpå och det blev nerv säsongens sista tjugo minuter men gästerna bibehöll emellertid under försprånget och kunde ta hem höstens nedflyttningsserie, just före Essvik.
– Kul att ta hem den historiska nedflyttningsserien och bli sjua totalt i vår division 4-comeback, säger veterananfallaren Olle Nordberg.

– Em match med två olika ansikten. Vi har tur som är kvar i matchen efter den första halvleken. 1-1 speglade inte alls händelserna. I andra höjer oss i andra och tar tag i händelserna på planen och går ifrån till 3-1. Essvik reducerar och trycker på sista men vi håller undan.

På det centrala mittfältet hade IFK Sundsvall planens bäste spelare i form av Johannes Hoerschelmann.

Essviks AIF - IFK Sundsvall 2-3
2020-10-03 - 14:00 - Essviksvallen
1-0 Ludvig Leman Uppling (16)
1-1 Johannes Hoerschelmann (39)
1-2 Johan Hallström (54)
1-3 Oliver Lundgren (64)
2-3 Melker Lindqvist (68)
Domare: Henrik Olsson, Sundsvall