Div. 4 Medelpad:
IFK Sundsvall - Torpshammars IF 3-2
2020-08-14 - 19:00 - Baldershovs IP

Bild 1. Olles straff. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 2. Bleron Saluka hinner före Torpshammars målvakt Simon Thyr+en och gör 2-1 till IFK Sundsvall. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 3. Victor Fahlberg (#32) nickar in 3-1 till IFK Sundsvall med sex minuter kvarFoto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 4. IFK Sundsvalls tre målgörare visar upp sig. Fr v Olle Nordberg, Bleron Saluka och Victor Fahlberg. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 5. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 6. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 7. Här blir det straff när Olle Nordbergs inlägg träffar försvararens arm. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 8. ...och domaren Henrik Olsson blåser i sin pipa och pekar på straffpunkten.Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Bild 9. En straff som Olle Nordberg alltså sätter till 1-0. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu

(2020-08-14)
Martin Fors har ersatt Olle Nordberg som tränare i IFK Sundsvall och leder nu laget tillsammans med Fredrik Enqvist.
Det blev en "Fors-effekt" direkt då man vann hemmamötet med Torpshammar med 3-2.
– Ja, fast det blev lite onödigt spännande på slutet men på det hela tycker jag att vi förtjänar tre pinnar idag, säger Martin Fors.

Olle Nordberg har valt att sluta som tränare för IFK Sundsvall och enbart fokusera på det egna spelandet. Istället har Martin Fors kommit in och delar ansvaret med Fredrik Enqvist som är kvar sedan tidigare.
Och det blev en "Fors-effekt" direkt då det blev en uddamålsseger hemma på Balders över Torpshammar.
Matchen inleddes med att Olle Nordberg nickade hårfint utanför vilket även visade sig bli halvlekens bästa chans. Rent spelmässigt hade annars Torpshammar ett visst övertag och kom ofta runt på kanterna men var sedan lite för tunna inne i boxen. Det saknas fortfarande en riktig "skarprättare".

Den andra halvleken inleddes med att Olle Nordberg kom runt på kanten men hans inlägg stoppades av en Torpare och domaren Henrik Olsson pekade på straffpunkten. Olle klev själv fram och placerade in matchens första fullträff (se bild ovan).
Men det skulle komma flera.
Med timman spelad kom Torpshammar i ett flygande anfall som avslutades med att Anton Skarpsvärd Olsson slog ett perfekt högerinlägg som Stefan Lindman kunde nicka in med schwung.

Därefter blev det mestadels spel på mittplan innan Bleron Saluka fick en boll inne straffområdet som han hann före bortamålvakten Simon Thyrén och förpassade tn i målet till 2-1. Då hade vi spelat 78 minuter.
IFK hade därefter fler bud på utökning men den dröjde till fyra minuter kvar då Victor Fahlberg kunde nicka in en fast situation fram till 3-1.
Torpshammar gav emellertid aldrig upp och fick till en 2-3-reducering på övertid genom inhopparen Michael Gidhammar.
Det hann bli lite nerv i matchen och hemmalaget tvingades till ett par förlösande rensningar innan domarens pipa ljöd för full tid.