Abed Aref satte en pyts i vardera halvleken. Abed Aref satte en pyts i vardera halvleken.

Abed Aref IFK Sundsvalls matchhjälte – hittade rätt två gånger om bakom Medskogs fantomkeeper

(2020-07-31)
IFK Sundsvalls ytter Abed Aref var den ende som fick hål på Medskogs unge fantom-spelande målvakt Zacharias Svenlin.
Och han lyckades dessutom med bedriften två gånger!
– Utan deras keepers fantomspel hade vi vunnit med minst 7-0. Bland annat räddade han en nick i krysset från mig, säger IFK Sundsvalls spelande tränare Olle Nordberg.

Medskogs kom till spel med fyra spelsugna lån från samarbetsklubben Stöde. Men trots division 2-förstärkningar var det IFK Sundsvall som dominerade matchen.
Den enda som emellertid fick hål på hemmalagets formidabelt spelande Zacharias Svenlin mellan stolparna var Abed Aref. Och han gjorde det till och med två gånger om, en i vardera halvleken.
0-1 kom med fem minuter kvar av den första halvleken då han drev in från kanten och kyligt chippade bollen över Svenlin och knappt tio minuter in i andra fick han på en bra träff och bollen gick i en båge över den maktlöse Medskogskeepern.
I övrigt fixade den unge gårdvaren rubbet och utan hans storspel hade IFK:s segersiffror rusat i höjden ordentligt.

– Det såg mycket bättre ut än det gjort under våren och framförallt så kämpade vi och slet i 90 minuter. Under den första halvleken hade vi några hyfsade lägen att ta ledningen men efteer deras sena ledningsmål dog det lite för oss, säger Medskogsbrons tränare Fredrik Allgren.
– Vi pressade på från minut ett och utan deras keepers fantomspel hade vi vunnit med minst 7-0. Bland annat räddade han en nick i krysset från mig. Samtidigt var vi täta bakåt och tog hand om deras långa bollar på ett säkert sätt, säger IFK Sundsvalls spelande tränare Olle Nordberg.

Det unga målvaktslånet från Stöde, Zacharias Svenlin, för flera "TV-räddningar" och var drypsäker i inläggsspelet och klart bäst i Medskogs,
I IFK svarade högeryttern Abed Aref som sagt för ett hattrick och i mittförsvaret uppträdde duon Oscar Moss och Oliver Lundgren solitt i ett väl spelande bortalag,

Medskogsbrons B -  IFK Sundsvall2 0-2
2020-07-31 - 19:00 - Viforsplan
0-1 Abed Aref (40)
0-2 Abed Aref (54)
Utvisning IFK Sundsvall: Oscar Moss (89)