Anna Edin gjorde två mål och lirade fram till ett när Stöde besegrade Selånger. Anna Edin gjorde två mål och lirade fram till ett när Stöde besegrade Selånger.

Stöde spelade bort Selånger från seriesegern – Anna Edin två plus ett

(2020-09-20)
Stöde rivstartade med en 2-0-ledning redan efter sex minuters spel, dubbel målskytt Anna Edin. Vid det första målet vann man boll efter en hög press och Johanna Söder frispelat Anna. 0-2 köttades in efter en hörna enligt parollen "in med bollen i mål".
Selånger reste sig emellertid och kom ikapp innanhalvtid via fullträffar av Tilda Wärulf och Linnéa Jensen
Men tio minuter efter pausvilan satte Clara Högbom 2-3, på pass snett inåt bakåt från Anna Edin.
Siffrorna stod sig speltiden ut även om gästerna tog sig lyxen att bränna en straff. Selånger kan därmed glömma uppflyttning tillbaka till division 1.

– Vi kom ut ordentligt och fick en snabb ledning. Efter att de kvitterat och fått momentum gick vi ner och spelade 4-5-1 och stängde ner deras anfallsspel på ett bra sätt och kunde själva göra 3-2 och spela hem matchen, säger Stödes tränare Linus Sjölander.

I ett starkt Stödekollektiv är det svårt att inte ge Anna Edin en extra blomma för sina två mål och ett ass.

Selånger FK - Stöde IF 2-3
2020-09-20 - 13:00 - Selånger IP