Division 2 Norrland:
Stöde IF - Bodens BK FF 1-3
2020-08-22 - 14:00 - Stöde IP

Stöde förlorade sin första match då Boden kom på besök med sin målvakt Simon Bandh (i gult) som spelade stabilt och gjorde ett par fantomräddningar. Foto; Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Josh Chatee satte Stödes kvitteringsmål på straff. Josh Chatee satte Stödes kvitteringsmål på straff.

Stödes första förlust kom mot Boden trots en bra insats: "Vi har 70 procent av spelet"

(2020-08-21)
Stöde gör en bra match hemma mot Boden men föll med 1-3 sedan bortamålvakten Simon Bandh gjort "sitt livs räddning" vid 1-2.
Därefter kontrade norrbottningarna in trean.
I sin första match utan Oskar Nordlund, såld till Brommapojkarna, hamnade man i underläge efter en knapp kvarts spel genom Justice Tetteh Komey. Josh Chatee utjämnade emellertid i den 38:e minuten på straff men i slutet av halvleken nickade Andreas Wärja sylvasst in 1-2 för Bodensarna.
Stöde jagade kvittering men gästernas målman var på strålande bollmotarhumör och istället kunde norrbottningarna kontra in 1-3 genom 0-1-målskytten Justice Tetteh Komey med lite mindre än tjugo kvar. "Bandyklubben" kunde därefter lugnt spela av matchen och bryta Stödes fina svit på fyra raka vinster.

• Se och lyssna på Stödes assisterande tränare Robert Englund efter årets första förlust.

Lokalfotbollen-TV:
• Stödes målvakt Christofer Högbom: "Nu ska vi deppa idag, sen blir det nya tag"

0-1 Justice Tetteh Komey (14)
1- 1 Joshua Chatee (38, straff)
1-2 Andreas Wärja (44)
1- 3 Justice Tetteh Komey (71)
Domare: Jesper Fredholm
Ass. domare: Elsa Wisting och Hanna Laajanen