Agnes Hurtig Edlund gav Heffnersklubban ledningen på straff. Agnes Hurtig Edlund gav Heffnersklubban ledningen på straff.

Heffnersklubban inledde höstens spel med en "kontrollerad seger" i Långsele

(2020-08-17)
Heffnersklubban tog tag i matchen direkt och hade ett stolpskott redan efter 32 sekunder.
Istället lät ledningsmålet vänta på sig till den 39:e minuten sedan man fått en lite lättvindig straff som Agnes Hurtig Edlund drypsäkert placerade i nät.
Elva minuter in i andra hamnade bollen framför fötterna på Emma Sjölén efter en tilltrasslad situation framför mål och hon tryckte av till 0-2.
Långsele hade ett långskott och en farlig chans som Heffnersklubbans mittback Celina Byrén  kastade sig likt en kamikazepilot och täckte bort. Annars var det mest gästerna för hela entrépengen och bortasegern odiskutabel.

– Vi inledde starkt men sedan hade inte det rätta tålamodet att luckra upp deras försvar men tar ändå en kontrollerad seger på ett för oss ovant underlag. Måste säga att Långsele är bättre än tabellplaceringen visar och kommer säkert att ta en och annan skalp här hemma, säger Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz.

Heffnersklubbans mittback Celina Byrén höll hög klass rakt igenom. I övrigt en habil insats där tränare Prytz luftade hela bänken.