Samuel Fisk bröt dödläget tidigt i andra med en nick efter hörna. Samuel Fisk bröt dödläget tidigt i andra med en nick efter hörna.

Bara ett "haveri" mot jumbon kan stoppa Alnö från spel i Uppflyttnings-serien efter vinsten mot Torpshammar

(2020-08-22)
Efter en mållös första halvlek fick Alnö en drömöppning i andra mot Torpshammar då Samuel Fisk tidigt nickade in 1-0 och "Jonte" Ålin placerade in 2-0 i bortre gaveln strax därpå.
Nils Söderqvist fastställde sedan slutresultatet till 3-0 med lite drygt 20 minuter kvar och man kunde då kosta på sig att bränna en straffspark.
Havererar man inte i den avslutande Grundserieomgången mot Medskogsbron är platsen till höstens Uppflyttningsserie klar.

– Vi visade tålamod och det blev aldrig någon panik när vi inte fick in bollen i första utan vi fortsatte rulla boll och skapa chanser och det gav också utdelning, säger Alnös tränare Tomas Berglund.
– Vi gör en bra första halvlek där vi ligger rätt i positionerna och höll ihop det bra. I inledningen av andra var vi inte alls på tårna och luften gick ur oss efter deras två snabba mål. Trist att vi inte kunde följa upp den första halvleken på ett positivts sätt. Dessutom släpper vi in alldeles för många mål på fasta situationer, det måste vi förbättra, säger Torpshammars tränare Bert-Ove Blom.

Mittfältarna Måns Lind, offensiv, och Jacob Larsson, defensiv, var Alnös främsta för dagen. Men det var ingen som föll ur ramen.
Simon Thyrén i Torpshammars mål ska inte lastas för nederlaget utan svarade för många fina räddningar. Anfallaren Fredrik Vikberg hoppade in och lirade vänsterback med gott resultat och är även han värd beröm.