Hanna Ekdahl formligen målexploderade i avslutningsmatchen. Fyra fullträffar på sju minuter! Hanna Ekdahl formligen målexploderade i avslutningsmatchen. Fyra fullträffar på sju minuter!

Hanna Ekdahl gjorde fyra mål på sju minuter när Heffnersklubban dängde Östersund 2 i epilogen

(2020-09-27)
Efter Fanny Selins 1-0 mål strax innan halvtimman spelad stod ändå den andra halvleken öppen när IFK Östersund 2 gästade Nya HK-vallen i den våta avslutningsmatchen.
Men första kvarten i andra gick Hanna Ekdahl på knock och skickade in fyra bollar på sju minuter. Det var genombrott, returer och typiska måltjuvsmål. En sanslös bedrift då inte Hanna gjort sig känd som den största av målskyttar.
De tre poängen bärgade och med tolv minuter kvar på säsongen kom även Heffnersklubbans sjätte mål genom Isabelle Saarinen.
Segern innebar att det helblå laget behåller sin tredjeplats i tabellen, slagna blott av de två medelpadslagen Alnö och Selånger.

– Det var proppen ur i andra halvlek, inte minst för Hanna, och vi gör tre mål på fasta situationer. Det var som natt och dag från matchen mot Söråker då vi bara fick 0-0. Idag hade vi bra press och jobbade ihop som ett lag. Skönt att få avsluta säsongen med en seger. Tror vi släppte till ett skott mot eget mål i första och sen hade de en stolpträff vid 6-0, säger Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz.

Ja, gissa? Hanna Ekdahls fyra mål på sju minuter tar udden ur allt annat.

Heffnersklubbans BK - IFK Östersund 2 6-0
2020-09-27 - 13:00 - Nya HK Vallen
1-0 Fanny Selin (27)
2- 0 Hanna Ekdahl (54)
3-0 Hanna Ekdahl (57)
4-0 Hanna Ekdahl (60)
5-0 Hanna Ekdahl (61)
6-0 Isabelle Saarinen (78)