Toraj Rostamy gjorde hälften av Hassels mål på Släda IP. Toraj Rostamy gjorde hälften av Hassels mål på Släda IP.

Hassel vann stort mot ett Alnö 2 med veteraner i uppställningen

(2017-06-28)
Hassel överraskade på Släda IP med att ta en klar 4-0-seger trots att Alnö 2 ställde upp med några rutinerade pjäser.
Toraj Rostamy får titulera sig matchhjälte efter sina två mål och att Hassel nu lämnar jumboplatsen över sommaruppehållet.

Alnö 2 satsade på några rutinerade pjäser i hemmamatchen mot Hassel.
In med A-lagstränaren Mikael Kotermajer och evigt unge Heikki Vilminko.
Men det hjälpte föga.
Hassel kom, sågs och segrade på Släda IP.
Toraj Rostamy öppnade målskyttet i den trettonde minuten och knappt tio minuter senare ökade Luckstalånet Elvin Jasari på till 0-2.
Innan pausvilan hängde snabbe Toraj Rostamy även 0-3 och blev därmed dubbel målskytt under den första halvleken.

Hemmalaget hade hoppats på en uppryckning i den andra halvleken men istället gjorde Farivar Bahremand 0-4 nästan omgående.
Inte ens efter det att Hasselmålvakten Linus Åhl blev utvisad med kvarten kvar efter att ha fingrat på bollen utanför straffområdet lyckades hemmalaget spräcka nollan.
Genom segern lämnade Hassel över träsleven till Medskogs när nu Medelpadsfemman gör sommaruppehåll.
Det mest positiva i ö-laget var att far och son, Heikki Vilminko och Alexander Vilminko Svensson, fick spela en match ihop.

Alnö IF 2 - Hassels IF 0-4
2017-06-28 - 19:00 - Släda IP 2
0-1 Toraj Rostamy (13)
0-2 Elvin Jasari (22)
0-3 Toraj Rostamy (37)
0-4 Farivar Bahremand (47).
Utvisning Hassel: Linus Åhl, mv (75).
Domare: Christer Eriksson