Selånger tog en stabil seger: "Medskogs hade bara två avslut på hela matchen"

Selånger fick en smakstart då Joel Öhman mötte ett snett inåt bakåt pass redan i matchöppningen.
Anders Friesendal ökade sedan på tio minuter in i den andra halvleken med en straffspark sedan Mustafa Batory blivit nedmejad när han var på väg igenom.
Resultatet stod sig sedan matchen ut då Medskogs hade svårt att hota efter utvisningen på Joel Januzaj.

– Vi har inte kommit igång än och saknade dessutom några spelare. Vi tog helt enkelt den här matchen som träning och stundtals såg det bra ut defensivt men framåt förmådde vi inte mobilisera, säger Medskogs tränare Fredrik Allgren.
– Vi hade kunnat vunnit med 6-0 men brände många chanser. Samtidigt släppte vi inte till något bakåt. I första hade de två avslut, i andra inget. Tycker det såg bra ut rent spelmässigt trots att det var vår första match, säger Selångers tränare Anders Nyberg.

I Medskogs var det jämnt överlag, ingen stack ut något extra.
I Selånger ska alla ha plus, både de som startade och de som kom in.

Medskogsbrons BK - Selånger FK 0-2
2020-02-16 - 08:00 - Nordichallen
Mål: 0-1 Jonas Öhman (4), 0-2 Anders Friesendal (40, straff).
Utvisning Medskogsbron: Joel Januzaj
Domare: Santiago Bedoya Sierra